[ HANDMADE BY ME ]

8. helmikuuta 2011
Inspiraatio tehtaan tiistaiteema viikolle 6 on "handmade by me". Olen pienestä pitäen ollut innokas askartelemaan. Aina on jokin projekti meneillään. Kuvasin muutaman tekeleeni. Tikka on "tuunaus projekti". Muut ovat ideoita, joita olen löytänyt netin ja kivojen blogien kautta. Sovelsin ne omaan tarkoitukseen. 

 1. Tein lampun hyllyn kannattimesta ja Clas Ohlsonin lampusta. Veljeni avusti sähköjohdon lyhentämisesä. Sähkötyöt eivät ole vahvin lajini.
 2. Tikan tuunasin vanhasta. Paralta puuttuivat höytyvät. Tikka oli puunvärinen ja jo parhaat päivänsä nähnyt tai ainakin se luuli niin. Minulla on varastossa kaksi tikkaa, jotka vielä odottavat "total makeoveria"
 3. Joulun aikaan kudoin kupeille ja tuikkulyhdyille suojia villalangasta.
 4. Tällä hetkellä kudon verhoa paperinarusta, mutta sen te jo tiesittekin.


Inspirations fabrikens tisdagstema v. 6 är "handmade by me". Jag har alltid pysslat och hållit på med olika projekt sedan jag var liten. Alltid håller jag på med någonting. Jag tog några bilder på  mina projekt. Jag har hittat idéer till dom på nätet och i trevliga bloggar. Sedan har jag använt idéerna och anpassat hos oss. 

 1. Lampan har jag gjort av en hyllkonsol och en stor glödlampa från Clas Ohlson. Hjälp med att förkorta sladden fick jag av min bror. Det med elarbete är inte riktigt min grej.
 2. Hackspetten var gammal och sliten. Håret fattades och den var blekt träfärgat. Stackaren trodde att ha sett sina bästa dagar, men så var det inte. Jag har kvar två stycken hackspettar som väntar på "total makeover"
 3. I december stickade jag fodral till kaffemuggar och värmeljushållare av yllegarn.
 4. Just nu håller jag på att sticka en gardin av pappersnöre.

16 kommenttia

 1. Tuo lampputuunaus on kyllä hieno! Miten voikin yksinkertaiset asiat olla tyylikkäitä?

  VastaaPoista
 2. Vilka underbara saker du har skapat!
  Härlig avkoppling...
  Ha en skön tisdag.
  Kramen.

  VastaaPoista
 3. HIENOJA KAIKKI!

  Onko tuon paperinarun neulominen vaikeaa. Itse en ole neulonut sitten peruskoulu aikojen. Mahtaisiko luonnistua? Mitä luulet, onko taisaisella kädenjäljellä tässä niin väliä?

  VastaaPoista
 4. Minna-Leena: Ei ole vaikeaa. Ainut on, että karkaa puikoilta aika helposti ja jos silmukat katoo on niitä melkein mahdoton löytää ja saada takasin puikoille. Kädenjäljellä ei ole suurempaa merkitystä. Paperinaru on niin käivärää, että väkisin tulee välillä koukeroita. Tuo koko systeemihän venytellään ja muotoillaa vasta valmiina. Sitten siitä voi muotoilla tasasen. Aion tehdä sen höyryttämällä. Paperinaru on kestävää ja muotoiltavissa. Reunojen kanssa saattaa olla vaikeuksia...siis saada ne suoriksi. Pitää katsoa jos siihen on jotain keksittävissä. Vaikein juttu oli saada tuo paperilanka kerälle. Ne on vyyhteinä. Kyllä sä tämmösen saat tehtyä. Ei muuta kun tilaat narut :)
  Carina: Tack och kram <3
  Hietzu: Niinpä. Terkkuja ja mukavaa päivän jatkoa sinne <3

  VastaaPoista
 5. Kjempekult! Jeg liker alt jeg :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna tiedosta. Ensin täytyy tsekata minne tollasen tekaisisi ja sitten tilata lankaa :)

  VastaaPoista
 7. Hviit: Hyggeligt at du besøker min blogg! Takk og klem <3 (Rätt skrivet på norska?;)
  Minna-Leena: Ole hyvä! Mä olisin itseasiassa halunnut valkoset, mutta kun löysin lankaa luonnonvalkosena. Olisin halunnut ihan vitivalkosena. Hauskaa päivän jatkoa! :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavia! Olet tosi taitava ja idearikas!

  VastaaPoista
 9. Wow, sticka med snören, det är den andra fabriksidén med just snören, som jag ser idag. Tänk att man av något så "basic" kan tillverka något så vackert! Det ser ut att bli en härligt luftig gardin!
  /helena

  VastaaPoista
 10. Enannanhelena: Det blir en annorlunda gardin :) Roligt att du besökte min blogg! kram

  VastaaPoista
 11. vilka häftiga ideer!
  Gillar speciellt den första,
  en sån vill jag oxå gärna fixa till.
  superbra ide´!

  kram.

  VastaaPoista
 12. Caisa K: Ja, den är fin, kostar inte mycket och är jättelätt att göra:) kram

  VastaaPoista
 13. Vau, hienoja tuunauksia kaikki!

  Paperinarun neulomista en olekaan kokeillut. Sitä voisikin kokeilla. Tosin meillä ei ole kyllä mitään sellaista ikkunaa, johon paperinaruverhon voisi laittaa...Pitäisiköhän anopille ehdotella, tms.

  VastaaPoista
 14. Är hackspett en flyttfågel?

  Skulle den få för sig att flytta så är den alltid välkommen hit :)

  VastaaPoista
 15. Knaada: Hehe...jag vet inte om den är flyttfågel ;) Roligt att du hittade hit! Välkommen åter! <3

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne