[5KK | 5 MONTHS]

27. maaliskuuta 2012
Juditilla oli tänään 5 kk kontrolli. Reipas, pirteä ja terve tytskä. Tylsempi juttu oli kaksi piikkiä ja rotavirus-rokote suun kautta. Paino 7160 g ja pituus 64,8 cm. Judit on vahva selkäinen. Kääntyilee lattialla ja yrittää kovasti päästä ryömimään eteenpäin. Kiinteinä syödään jo bataattia, parsakaalia, kukkakaalia ja porkkanaa. Määrät ovat tässä vaiheessa kuitenkin vielä pieniä. Ensimmäisessä kuvassa Juditilla on ilme, joka tulee aina kuvatessa ensimmäisenä. Hän näyttää epäilevältä ja skeptiseltä. Hetken kuluttua hymy kuitenkin aina irtoaa. Söötti!

Judit had her 5 months control. Cheery, lively and healthy little girl. The boring thing with this visit was three vaccinations. Two shots and one via mouth. Weight 7160 g and length 64,8 cm. Judit has a strong back. She lies at the floor and turns from her back on to her stomach. She tryes really hard to crawl forward. She eats sweet potato, broccoli, cauliflower and carrots. Amounts are not big. In the first picture Judit has her regular facial expression when we are taking pictures of her. She looks a little bit skeptic, but after a while she smiles. Cute!


2 kommenttia

 1. Meillä syödään jo ihan järkyttävän isoja annoksia. En ymmärrä miten noin pieneen mieheen mahtuu, mutta syöttötuolissa istutaa oottamassa suu ammollaan ja syödää innolla. Silti maitoakin uppoo paljon. Aamupuuro, päivällinen ja iltapuuro on kiinteitä.
  Tosin touhuaa niin paljon, että kuluuhan sitä energiaa...
  Terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miehet on miehiä...oota vaan kun tulee teini-ikään ;) hehe

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne