[MIESPERJANTAI | THE MANFRIDAY]

23. maaliskuuta 2012


Miehiset kexit

Proteiinipatukat eivät ole mitään ilmaista lystiä. Silti niitä on mukava olla varastossa siltä varalta että haluaa pikaisesti jotain terveellistä naamaan treenin tai muuten vaan silloin kun ei jaksa väsätä mitään erikoista.  Googlasin ja löysin nämä mainiot tekeleet ja vielä lisäksi hyvin selkeän reseptin ja videon! Tässä on omatekoiset proteiini-patukkani. Vaikka tykkään ruoanlaitosta ja välillä leivon jos sille tuulelle satun, niin silti leipominen ei todellakaan ole lempipuuhiani. Onneksi näiden tekemiseen ei tarvitse osata muuta kuin lisätä ainekset kahteen kulhoon ja sekoittaa haarukalla. Eiköhän onnistu keneltä näppisormelta tahansa? :) Jos käyt salilla tai muuten treenaat kovasti, nämä ovat erinomainen pieni välisnacksi tai palautus-välipala rankan treenin jälkeen. Eli ei muuta kuin kokeilemaan. Juu, ja sitten joitakin asioita jotka muutin reseptin suhteen: En laittanut nestemäisiä aineksia mikroon niinkuin videossa tehdään, koska en luota ravintoaineiden säilyvän täysin yhtä hyvässä kunnossa kuin jos ne lämmitetään perinteisesti kattilassa. Toinen asia on että kuivatut marjat voi hyvinkin korvata jollain muulla. Ensimmäisellä kerralla tein karpaloista, toisella olen tehnyt rusinoista ja nekin toimii loistavasti. Kolmas asia on että mantelimaidon sijaan käytin soya-maitoa mikä ajaa saman asian ja löytyy ruokakaupasta :P. 

Nyt sitten vapaasti kokeilemaan ja antakaa ihmeessä palautetta jos kokeilette muilla aineksilla tai tulee jotain kysyttävää!

/JohannaKoon ärsyttävämpi puolisko

PS. Resepti on videon lopussa DS.


The tight-arse bars

Proteinbars aren't cheap. Still they are really handy to have in store when you want something fast and nutritious after a rough workout at the gym, or if you don't have the time or energy to cook something special.

Some time ago I got tired of spending money on buying expensive bars and found this nice video with both good explanation on how to do them and also the recipe at the end of the vid. A big bonus is that these are really easy to make, don't need you to spend lots of time, and you don't even need to cook. You just add the ingredients in two bowls and mix them with a fork. Easy-peasy! These bars are excellent and great tasting!

A few tips if you decide to try them out. Firstly I didn't put the liquid ingredients in the microwave-oven, instead I used the good old stove and warmed them in a pot. Secondly you can use whatever dried fruits that you have at your disposal. I have tried raisins and cranberries, both work excellent! Thirdly you can use soya-milk instead of almond-milk.

Just try them out and lemme know what you think and please add your own experiments or suggestions!

/"the annoying friday bloke"

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne