[NÄIN | LIKE THIS]

7. maaliskuuta 2012
Me järjestetään juhlia! Oma tarkoitukseni oli teipata toisen kuvan mukaisesti kunnes herra Hoo astui mukaan kuvioihin. Hänen näkemyksensä oli hiukan eri. Oli todella hellyttävää seurata pientä miestä, joka ähelsi teippien kanssa. Annoin hänen sen tehdä. Olin myöhemmin ilkeä mamma ja otin nuo alimmaiset teipit pois. Hyi mua! Nyt me puhalletaan mustia ilmapalloja. Juhlat ovat vasta ensiviikolla, mutta aiomme aloittaa ne jo nyt. Olemme saaneet arjesta tarpeeksemme. Juhlaan on toinenkin syy. Appiukkoni, mieheni isä tulee meille ruotsista viikoksi. Jätte, jätte, jätteroligt!

We are arranging a party here! I wanted to tape like in the picture nr two, but then mr H`s came and had a different kind of vision. It was lovely to watch him, when he was struggling with masking tape. I was a boring and bad mother. I took away hi´s tapings afterwards. Ew! Now we are blowing black balloons. We have a party first next week, but we are starting the party already. We have another reason to celebrating. My husbands father is coming from Sweden. He is going to stay here one week. Always nice!!

4 kommenttia

 1. ihana pikku taitelija, nuo hiukset! Äitinsä perässä tulee, kohta se tekee yhtä upeita teippauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, herra Hoolla on aivan käsittämätön tintin töyhtö ;) Mies haluais leikata sen hiukset ihan lyhkäsiksi, mutta musta toi on niin söötti. Stailataan sitä usein vielä geelillä, kun juhliin mennään ;) Ja herra on muuten kova askartelemaan. Hihi :)

   Poista
 2. HienoT juhlat tulossa :) Mä kanssa just mietin, miten koristelis, kun viikon kuluttua vietetään lapsikaveritupareita meillä :D Jotain värikästä olohuoneen isolle tyhjälle seinälle sais tulla väliaikaisesti. Ehkä pienen pieni idea on jo, mutta saas nähdä. Huomenna matskuostoksille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, välillä on kiva räväyttää väreillä ja mikä sen paremmin sopii kun synttärijuhlat ja vielä jos sattuu oleen lasten ;) Meillä on nyt lippurivi ja mustat ilmapallot. Vielä täytyy ostaa sekaan roosia palloja. Kiva tulee! Laitan kuvia myöhemmin :) Terkkuja! Hyvää viikonloppua! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne