[TEE-SE-ITSE BY JOHANNAKOO|DO-IT YOURSELF BY JOHANNAKOO]

6. maaliskuuta 2012Ensimmäinen viikottainen "tee-se-itse" posti! Olkaa hyvät! Tämä on helppo ja halpa! Minulla on työhuoneessa "mood board". Itseasiassa se on vain alue, jonka olen rajannut mattamustalla masking teipillä. Mood board on kiva juttu! Sen voi täyttää kaikella mahdollisella materiaalilla, joka sinua inspiroi. Tämä on kiva myös siksi, että se on helposti muutettavissa. Omassani on tekemiäni helmikoruja ja kuvia, joista pidän. Tämä ei ole minun ideani kuten varmasti ymmärrätte. Googlaamalla löytyy miljuunia ja miljuunia "mood boardeja". Amerikassa kaikki on jo keksitty! Oma kantani askartelu ja DIY ideoiden suhteen on se, että kaikki on jo joskus keksittyä. Jos vaikka kurkistaa PINTERESTIIN , huomaa pian samojen asioiden ja ideoiden toistuvan. Homma toimii niin! Me näemme jatkuvasti kuvia ja ne muokkaavat mieltymyksiämme. Tärkeintä on, että toteutamme asiat omalla tavallamme. Ideat ovat ehkä samoja, mutta sinä toteutat ne omilla väreillä, tyylillä ja maullasi. Tämän viikon tee-se-itse on toteutettavissa miljoonalla eri tavalla!

This is my first weekly do-it-yourself post! This is a cheap and easy one! I have a mood board in our working space. Actually it is only an area whitch I have bordered with a matte black masking tape. The mood board is great! You can fill it with stuff you like and things that inspire you. It´s fun also because it is easy to change it. In my mood board I have pictures and wooden necklaces I have made. This is not my own idea as you might understand. If you use google and write the search word "mood board", you will find thousand and thousand of boards. In America they have already invented everything! My own point when it comes to ideas and DIY´s are, that everything already exists. If you check out the PINTEREST, you´ll will notice that ideas and DIY´s always repeat themselves. That´s the way it works! We see things and pictures and they are shaping us and our minds. The most important thing is that we should do things in our own way. Ideas are the same, but we add our personal touch to it, using the things and colors we prefer. This weeks do-it yourself can be done in millions way´s! 

5 kommenttia

 1. Tosi kiva idea. Heti ajattelin kopsata sen... Mulla olisi sähköteippiä valmiina oikeassa värissä, mutta jäin miettimään, että jääköhän siitä tarraa seinään... Tietäiskö joku?

  Maailmassa tuntuu kaikki olevan kertaalleen keksittyä, mutta mitäs siitä. Jokainen toteutus on kuitenkin ainutlaatuinen!

  Kiva idis tämä viikon DIY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon teipannu sähköteippiä laittiaan ja seinän maalipinnoille. Mitään jälkeä ei jäänyt...mulla oli ongelma saada ne pysyyn. Irtos nimittäin itsestään. Toisaalta sähköteipeissä on varmaan eroja...eli jostain sortista saattais jäädäkin. Kokeile pikku pätkällä :) Terkkuja Nonnalle! <3

   Poista
 2. Hauska!

  Heti alkoi pää pyöriä, että mihis seinälle tälläsen kehittelis. Mutta kun tapetit, niin pitää tyytyä kaapinoviin! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Olispa kiva tehdä sellainen itsellenikin! Jos vaikka jonkun oven taakse, kun ei muutakaan paikkaa taida olla:)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne