[LAGERHAUS]

23. huhtikuuta 2012Nyt kun on kevät ja risteilyt ruotsiiin yleistyvät, suosittelen teille käyntiä LAGERHAUSSISSA! Esimerkiksi DROTNINGATANILTA löytyy liike, jonne on helppo löytää. Kauppa on täynnä kivaa tavaraa! Itse kävin usein! Hintataso on todella sopiva! Surfailin heidän sivuille jälleen kerran ja haaveilen näistä! 

The spring is here and people are starting to cruise from Finland to Sweden. If you are about to do that, I recommend you to visit LAGERHAUS! You find a store in the centre of Stockholm HERE! The store is full with lovely things! I went there often when I lived in Sweden! Nice prices! These are my favorites!

6 kommenttia

 1. Dit skulle jag också vilja åka! En sån här sku va ganska häftig:
  http://www.lagerhaus.se/produkter/ovrigt/318/265#sittpuff-triangel-p1420

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, just den där skulle jag också ha. Hade faktiskt sparat den där bilden o skulle ha med den, men missade av någon anledning :/ Superfin är den! Ha det gott!! :)

   Poista
 2. Ihania! :) Tiedätkö, saako niiltä tilattua Suomeen? Ois niin monta kivaa tuotetta, jotka voisin haluta. Umeåssa taitaa myös olla heidän liike ja ollaan ajateltu, jos sinne lähdettäs joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käsityksen mukaan ei vois tilata suomee, mutta täytyy selvittää ja kysästä. Uumajassa on niillä liike. Lagerhaus on loisto kauppa. Niillä on niin uoeita keittiö juttuja ja kertakäyttöastioita ja vaikka mitä.

   Poista
 3. DO
  MORE
  OF
  WHAT
  MAKES
  YOU
  HAPPY  Niin yksinkertasta.
  Niin indiid.

  ...miks mä unohdan sen joskus?

  HÖH
  OLEN RONTTI

  VastaaPoista
 4. Just tota fleecevilttiä eilen hypistelin. Hauska oli! Ostin kuitenkin vain ulkovalot parvekkeelle. Lagerhaus rocks! Niiden tuotteissa lukee myös suomeksi selosteet. Onkohan pulju kenties rantautumassa myös meille?!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne