[MENOSSA]

25. huhtikuuta 2012

Tämä päivä hujahti ohi! Kävimme toiseksi vanhemman kanssa uudessa kuulotestissä. Hän kuuli matalia ääniä huonosti viime kerralla. Syy oli flunssa. Tänään hän kuuli loistavasti. Myös paino mitattiin  uudelleen. Meidän tytöt menevät käyrillä jonkunverran miinuksen puolella ja siksi molempia on tarkasteltu hiukan ylimääräistä. He ovat pitkiä ja hoikkia. Itse en ole kovin innostunut terveydenhuollon käyristä. Tottakai ne ovat hyvästä silloin, jos oikeasti on jokin terveydellinen ongelma ja paino laskee laskemistaan. Itsestäni vain tuntuu hiukan siltä, että tyttöjeni kontrollit ovat hiukan turhia. Vanhempi tytöistä on juuri niin kuin minä pienenä, hoikka ja pitkä. Teini-iässä olin todella laihassa kunnossa, vaikka minulla ei ollut allergioita tai sairauksia. Huomenna on herra Hoon 4-vuotislääkäri ja torstaina Juditin 6kk neuvola. Näiden jälkeen helpottaa. Seuraava tarkastus onkin vasta esikoisella, toukokuun lopussa. 

Muuten, olen rakastunut Instagrammiin! Lisään lähituleivaisuudessa oikeaan sivupalkkiin linkin, jota kautta voitte seurata Johannakoon Instagram kuvia. Olen melkoinen tumpelo, sillä luulin tosissani, että Instagram on vain Iphonen omistajille. Mikä riemu, kun mieheni latasi sen kännykkääni! Kuten keskimmäisestä kuvasta arvaatte, kävin tänään työpaikallani. Ilmoitin osastonhoitajalle, että voin pian alkaa tekemään satunnaisia iltavuoroja. Nyt väsyttää! Lähden lataamaan 40-vuotta vanhaa akkuani! 

4 kommenttia

 1. Instagram rules, som du kanske har märkt i polaroidized :) Jag fick ny inspiration till bloggen då jag började använda min Iphone och Instagram. Det finna en massa andra bra applications också, men Instagram är så lätt att hantera. Och tur att din man visste att det funkar för androidtelefoner också!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, jag har märkt och det är fantastiskt!! Du har så fina bilder!! Med Instagram är det superenkelt att dela o följa. Ha en trevlig onsdag!! :)

   Poista
 2. täällä kans ravataan monenmoisissa kontrolleissa, tosin meillä on siihen syitäkin mutta tuttuja on nuo "turhat" kontrollitkin (tai äitin mielestä turhat, meillä on käyty jumpassa vauvan kans kun ei käännytä tai tehdä muuta neuvolan käyrien mukaan vaan 1-3 kk myöhemmin ja vuoden iässä kumminkin muiden tasolla juostaan ja kiivetään.) Erityisen ihanan kanssa on vaan sitten noita aikoja hurjan paljon ja tähän kuun vaihteeseen on kasautunut useampi eri polin aika plus kaikkea muuta. Onneksi meidän sairaalassa on ihanaakin ihanempia työntekijöitä ja se alkaa olemaan kuin toinen koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi myyrä, ikävä kuulla että on noin...onneksi on hyvät hoitajat <3 Tsemppiä sinne!!!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne