[MIKSI? WHY?]

20. huhtikuuta 2012
Judit ja herra Hoo leikkii! Kysymys: Mikä tyynyjen raahaamisessa edestakaisin on niin hauskaa? Kertokaa [virne]. Mamma ärsyyntyy, kun talon kaikki tyynyt raahataan olohuoneen lattialle. Mukavaa perjantaita!

Judit and mr H are playing! A question: Why it is so fun to drag all mommy´s pillows to a pile on the floor? Tell me! [grin] Mommy´s annoyed, when all the pillows in our house lays around in our living room floor. Have a lovely friday!


4 kommenttia

 1. Det som är så kul :) Dessutom är kuddar väldigt säkra leksaker och funkar bra som stötdämpare! Ha en trevlig helg!

  VastaaPoista
 2. Jaa-a. Hyvä kysymys. Meilläkin tyynyt seilaa joka päivä väliä: sohva-lattia-rahi-lattia-sohva ja sitä rataa. Erikivat oli ne pitsipäällysteiset päälliset joita oli kiva riepottaa suussa. Poika vaan tyynesti käveli pitsi narskuen hampaissa ja minä kauhusta jäykkänä, eiiiiiiii... :-D

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ai teilläkin. Sohvatyynyt on meidän kohta 4 v:n parhaat leikkikaverit. Niitä kasataan pinoksi ja sitten hypätään päälle, mennään niiden väliin uimaan, tehdään majoja jne. Kunhan ne vain ei ole nätisti omilla paikoillaan sohvalla. Tätä äitiä ärsyttää niiden korjaaminen sata kertaa päivässä ties mistä X)

  VastaaPoista
 4. Eihän ne lapset muita leluja tarvitsisikaan, heh. Meillä ainakin tyynyillä on leikitty jo useana vuonna. Niistä kun on vaikka mihin. Tietyt tyynyt on pannassa, niihin ei parane koskea, ettei tämä äippä hermostu :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne