[PROJEKTI | PROJECT]

17. huhtikuuta 2012

Ostin syöttötuolin! Tämä löytyi FINDITISTA ja maksoi 20 €. Tuoli saa pian kunnon käsittelyn. En  halua uusia tuoleja, en halua Tripp Trappia. Tästä tulee juuri meille sopiva. Ostin maalia ja Marimekon kangasta. Näytän teille myöhemmin tuloksen!

I bought a highchair! I found this from FINDIT and gave 20€ for it. Soon I will give the chair a proper treatment. I don´t want the new ones, I don´t want a Tripp Trapp stol. This will do just fine! I bought some white paint and a little piece of Marimekko fabric. I will show you the result later!

10 kommenttia

 1. Minä odotan mielenkiinnolla, mitä keksit! Ja myöhästyneet onnittelut. Tervetuloa tänne nelikymppisten kerhoon! Täällä on ihan kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna!<3 Ei tämä ikä missään tunnu...tuntuu ihan samalta, kun päivä ennen kun täytin ,)

   Poista
 2. Oi ihana, samanlaisen minä ostin pari päivä sitten ja ajattelin keltaiseksi maalata mutta saa kelvata näin, pehmusteet kyllä ompelin samantien. Hyvä tuoli on!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltanenkin oli mulla mielessä ;) Terkkuja!

   Poista
 3. Mulla ei taito riitä pehmusteisiin asti mutta viime vuonna "pimppasin" meidän samanmoisen jakkaran. Tuolla siitä --> http://marijasenmiehet.blogspot.com/2011_05_01_archive.html Viime viikolla tuoli tosin sai jo uuden, keltaisen, maalipinnan. Vaihtelu virkistää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa tosi hieno! En mäkään mitään tollasta koko tuolin pehmustetta tee...itseasiassa ne pehmusteet ei oo ees pakollisia. Meillä ei muuten pehmusteita ole ollu koskaan aikasemmin. Nytkin ompelen luultavasti vain litteän tyynyn siihen alle :) Terkkuja!

   Poista
 4. Meillä samanmoinen tuoli on yläkerrassa maalattavana. MEillä on se malli, mikä taittuu "kahtia" josta saa "auton" pöydällä. Tuolista tuli musta, vielä pitäs saada päheet päälliset pehmusteeseen. Marimekon Muijaa on pala, muttei mokoma riitä -suunnattava kauppaan, tai otettava helposti ja tilattava färg&form pilviä :D Se kangas mitä sulla oli siinä vaipanvaihtoalustassa, onkse nyt siirtolapuutarha.. se ois NAM! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mustavalkonen pala Muija kangastahan tossa odottaa, että teen siitä pienen tyynyn tohon tuoliin;) Ostin myös Marimekon Metropolikangasta ja teen toisen siitä, että voi sitten vaihdella;) Joo, se on Siirtolapuutarha. Terkkuja Iituselle <3

   Poista
 5. Mielenkiinnolla odotan, millainen tästä tulee valmiina! :)

  PS. Musta hevonen kotiutui eilen meidän olohuoneeseen. http://hulinaablogi.blogspot.com/2012/04/musta-hevonen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana! Näyttää hyvätä ja niin kiva uusi koti sillä <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne