[TÄYDELLISET MAISEMAT | PERFECT VIEWS]

7. huhtikuuta 2012

Väsytti! Kun makoilen sängyssäni, näen tällaiset maisemat. Ei paha!

I was tired! When I lay in our bed, I see this kind of views. Not bad!


4 kommenttia

 1. No ei ollenkaan paha! Tuulessa huojuvat puut, aurinko ja lapsen tuhina, voiks parempaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi, nämä maisemat ovat ihan huiput. Meidän talossa on todella paljon ikkunoita ja makuuhuoneesta näkee jokaisen vuodenajan. Niin valoisaa! Yksi positiivisimmista asioista tässä talossa. 60-luvun alun rakennuksissa otettiin ympäristö huomioon ja sen huomaa, kun sen näkee sisälle asti:)

   Poista
  2. Me ollaan muutama vuosi sitten rakennettu kotimme metsään. Paaaljon isoja ikkunoita, luonto on tärkein sisustuselementtimme. Kaikki tulee iholle:vuodenajat, aurinko, sade, myrsky, lumipyry. Maailman kauneimmat ukkoset ja tähtitaivaat näkee täällä, kun ei ole katuvaloja.
   Meillä on olkkarissa sellainen valokaari, eli seinä kaartuu loivasti ja se koostuu pelkistä korkeista ikkunoista. Ei olla vielä laitettu siihen edes verhoja, kun ei haluta halkaista maisemaa.

   Tykkään muuten todella paljon blogistasi:aitoa elämää, huikeita ideoita ja hyvinkirjoitettuja tekstejä(joskus naurattaa niin,että vatsasta nipistää). Luen siis jatkossakin:)Itse olen vasta aloitteleva/opetteleva bloggaaja, ja seuraamalla blogiasi opin myös uusia niksejä, kiitos siitäkin!

   Poista
  3. Voi kiitos ihana <3 Aina todella kiva saada palautetta ja varsinkin hyvää! ;) Terkkuja! Ihana kun luet Löytöä <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne