[VALMIS PROJEKTI | FINISHED PROJECT]

21. huhtikuuta 2012

ENNEN | BEFOREJÄLKEEN | AFTERSain syöttötuolin valmiiksi! Se on kiva! Maalasin sen valkoiseksi ja pehmusteet päällystin Marimekon ihastuttavalla "Muija" kankaalla. Pehmusteet leikkelin kaupan mukana tulleesta pehmusteesta. Lisäksi tein yhden isomman tyynyn, sillä Judit istuu vielä hiukan huojuen. Olen tyytyväinen, vaikka maalaus tai ompelu jälkeni eivät ole täysin proota. Judit tykkää ja se on pääasia [virne].

I finished my project today! It´s lovely! I painted the highchair white and covered the paddings with Marimekko´s fabric "Muija". I used the paddings I got with the chair when I bought it. Beside of that I made one bigger cushion, because Judit is still sitting a little bit rickety. I am very satisfied, even my painting or sewing trace is not pro. Judit like´s and that is the main part [grin]. 

10 kommenttia

 1. Haa! Tähän pääsin vihdoin kommentoimaan! Eilen yritin pari kertaaa kommentoida aiempia postauksiasi, mutta jotain ihme häippää taisi olla, siis kai Bloggerissa, koska en saanut kommentteja näkyviin tai jos sain, niin tämä Lähetä kommenti -boxi vilahti ja hävisi saman tein - metkaa.
  Asiaan: Ihku pinnatuoli ja rrrakastan tuota Muija-kangasta, sopii hyvin tuoliin ja myös suloinen Judit sopii :)
  Videopostauksesi ovat piristäviä ja "syytän" sinua siitä, että tosiaankin olen alkanut katsoa Iholla-sarjaa enemmän :D
  DIY-juttusi ovat oivaltavia ja sellaisia, että niistä on helppo monen ottaa itselleen ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, ihana! Kiitos!! <3 Joo tais olla jotain häikkää eilen, kun oli jotenkin hidaskin:/ Muija on ihan suosikki nyt! Ihana kun luet ja kommentoit! Mukavaa lauantaipäivää! <3

   Poista
 2. Ihana tuli! :) Ja suloinen tyttö.

  VastaaPoista
 3. Tosi mahtava lopputulos. Kivaa kuosia olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 4. Tulipas tuolista ja pehmusteesta tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sulla! Meidän pitäisi hommata pian kaikenlaista vauvakamaa. Olenkin miettinyt miten esim. syöttötuolien ja pinnasänkyjen maalaus onnistuu, jos löydämme käytettynä hyväkuntoiset, mutta väärän väriset. Onko tuo ihan sudilla maalattu vai spray-maalilla vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Är! :) Ihan pensselillä maalasin, mutta se on aika vaikeaa omasta mielestäni. Olisin voinut ehkä käyttä spray maaliakin...sehän se helpoin tapa on! Mulla ei vaan oo kokemusta kauheesti tosta maalaamisesta...niin en osaa aina itse arvioida, milloin spray maali olis paras ratkasu. Tervetuloa lukijaksi! Ihana juttu <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne