[KELLO YKSI]

19. toukokuuta 2012


Nyt viimeistään olisi 40-vuotiaiden nukkumaanmenon aika, mutta mitä minä puuhaankaan. Kello on pian yksi yöllä. Istun tässä ja tarkkailen lentoja livenä. Äskettäin olikin jännistystä kerrakseen, kun Icelandair teki hätälaskua Keflavikin lentokentälle. Kone oli matkalla Orlandoon, mutta lähdössä siltä irtosi yksi neljästä pyörästä. Joutui siis palaamaan takaisin ja tekemään hätälaskun. Katsoin todellakin silmä kovana konetta Radarilla. Onneksi kaikki päättyi hyvin! Kone teki pehmeän ja turvallisen laskun. Seurasin sen laskeutumista lentokentän live-teeveen kautta. Ylimmässä kuvassa näkyy siskoni lento. Hän on töissä ja lentää parhaillaan Singaporeen. Tunne, kun näkee hänen koneensa livenä radarilla, on käsittämätön. Seuraan häntä! [virne]. Tunnustan! Olen nörtti ja seurailen lentoja. Yksi suosikki harrastuksistani Vantaalla on sorakasojen päältä lentokoneiden bongailu. Huippua! Sen päälle kuppi kaffia HKI-VANTAAN lentokentän kahvilassa siskoni seurassa...parasta viihdettä! Hyvää yötä!

7 kommenttia

 1. sun pitäis kyllä tehä jonkinmoinen postaus siitä siskostasi. aikamoiselta supertädiltä vaikuttaa hänkin ;)
  niin ja kiitos tästä vinkistä, en tienny että tuollanen sivu on olemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Postaan siskostani...on ollut jo mielessä monta kertaa :)

   Poista
 2. Du har nog sysselsättningar du också :) Men skönt att höra att det gick bra på Keflavik. Det känns tryggt då du vakar över flygtrafiken om nätterna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaa;) Ja, visst är det tryggt...fru Johanna Koo ögonen i kors ;) Ha en jättätrevlig helg Danne! :)

   Poista
 3. Et ollut ainoa kuka seurasi noilta sivuilta milloin kone laskeutuu. Itsekään en voinut mennä nukkumaan ennen kuin sain tietää miten koneelle käy. Onneksi kävi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ha. Just hyvä! Mä seurailen noita laivojen liikkumisia silloin kun ei ole mitään erityistä ohjelmassa, mutta siellä ei (onneksi) tapahdu koskaan mitään jännää.

  Lauantaita ♥

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne