[KENGURUPERHE]

20. toukokuuta 2012


Unohdin täysin kertoa, että meille jo melko pitkä aika sitten saapui uusia jäseniä Sylvanianin perheeseen. Me saimme ensimmäisenä pupuperheen. Bloggasin perheestä silloin TÄÄLLÄ. Pupuperheellä on leikitty paljon, samoin myös kenguruilla. Olen edelleenkin todella ihastunut eläin perheisiin. Laihojen Brazien ja Barbien maailmassa nämä lelut tuovat terveyttä leikkeihin. Sööttejä eläimiä ja tervettä maalaishenkeä! Tykkään! Tämä postaus yhteistyössä Sylvanian Families kanssa! Lisätietoa Sylvanian perheistä löytyy TÄÄLTÄ!! Sivuilta löytyy myös Sylvanian-faniklubi. Siihen liittymällä saa heidän uutiskirjeen ja mahdollisuuden osallistua kivoihin kilpailuihin. 

1 kommentti

  1. Ihania... olisin ollut lapsena onnesta solmussa, jos jotain näin kivaa olisi ollut tarjolla.

    Barbit ja Brazit ei todella ole niitä parhaimpia ulkonäkömalleja, mutta kai niillä pitää saada leikkiä, ettei tule liian kielletty hedelmä, ajattelisin, kunhan ei pelkästään niillä. Inhoan niitä Braz-nukkejuttuja, mutta olenkin tällainen vanha käpy: yli 40!!! ;)

    Omia lapsia minulla ei ole, mutta monen ikäisiä sisarusten lapsia ja heille olen koittanut ostaa lahjaksi jotain tolkullista, kirja- ja legolinjoilla paljon menty ja kelvanneet onneksi ovat. Tykkään lukea ääneen ja se on kelvannut useammalle tädin mussukalle yhteiseksi ajankuluksi - ihanaa on semmoinen yhdessäolo. :)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne