[LEIKKIMATTO]

14. toukokuuta 2012


Maanantai! Oma viikonloppuni kului kellarissa, äitienpäivä mukaan lukien. Nyt se on tyhjä kaikesta romusta ja fiilis on korkealla! Yllättävän kivalta tuntuu, kun saa ylimääräiset roinat kaatopaikalle ja tavarat järjestykseen. Tämän projektin jälkeen meillä ei ole mitään romukasoja varastoissa. Se on hyvä se! 

Asiasta toiseen! Judit sai LAMAZEN LEIKKIMATON. Sen alla on ihmetelty ja näperrelty lähes päivittäin. Kaaret heiluvat ja kevyt musiikki soi. Viihdyttävä matto! Meillä on testailtu monia Lamazen leluja ja täytyy todeta, että Judit on viihtynyt hyvin niiden kanssa. Tämä on meidän kokemuksemme. Tämä postaus yhteistyössä Lamazen kanssa. Lisäinformaatiota heidän tuotteistaan sekä jälleenmyyjistä löytyy TÄÄLTÄ!! 

2 kommenttia

  1. Oi, ihanan värikäs matto! Se on bye bye mustavalkokoti, kun saan tuon tiipiin postiin ;)

    Lamazella on kyllä kivoja vauvaleluja, en tiedä onko noille isommille sit mitään. Mutta mulla ois kyllä ehdotus, voisko ne tehdä sellasen tietokoneen 11kk lapsille? Sellasen, et kun näpyttelis niin näytöllä tapahtus jotain ja sit kaiuttimista kuuluis ääntä "älä koske siihen, hei se on tosi vaarallista", et mielenkiinto pysyis yllä. Kun mun koneesta puuttuu nyt jo 5 näppäintä...

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne