[MAKEIN KOSKAAN?]

24. toukokuuta 2012
Tässä on mielestäni todella makee printti! Tämä on aito retro. Ostin Mac-julisteen yhdestä antiikki | romukaupasta. Hullun hauska! Macintoshista puuttuu vain kahvinkeitin! Mulla on muuten näitä julisteita nyt monta. Ostin pankkoon ja tulen arpomaan muutaman lähitulevaisuudessa. 

10 kommenttia

 1. Erittäin päheä! Itse en ole Macin käyttäjä, mutta henkilökohtainen atk-tukeni ja ihana kummipoikani on. Hän keräilee mm. vanhoja tietokoneita ja kaikenlaista niihin liittyvää ja seurassaan olen oppinut yhtä ja toista sellaista, mistä en koskaan luullut olevani kiinnostunut.

  Ei minulla mitään Macia vastaan ole, työn kautta olen vaan niin tottunut Windowsiin. Voisin tuollaisen seinälleni ripustaa, joten arvontaa kyttäilen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en ole mikään Mac-hullu. Hommasin itselleni Macbookin vuosi sitten ja oli todella lähellä et en heittäny sitä pihalle. Kyllä herrrrrrmot meinas mennä moneen kertaan ja sanoin miehelleni et ota sä tää romu ;) Vei aikaa oppii uusi systeemi, kun olin itsekin aina käyttänyt Windowsia. No nyt olen tottunut ja homma sujuu. Toi printti on mahtava :)

   Poista
 2. Oi tuo sopisi niin mun ompun päälle seinälle!

  VastaaPoista
 3. pladi helluntai senthäs! Ihan sokruhumalassa, omppu suussa! Halailen puit ja männynkäpyi, pari lyhtypylvästä sai suukon tosnoi, kengät hukassa :D

  Vastaus:
  KYLLÄ, makein koskaan!

  anpoliivipol LÖYTÖ, äääw. Sä omaat jotain "special". Tai... Sä oot special ♥ Jep.

  VastaaPoista
 4. Hauska juliste, ihanat värit:)
  Tuli muuten tuosta arvonnasta mieleen,
  että muistaakseni voitin tuossa keväämmällä ne puuhelmet. Ne eivät kuitenkaan koskaan kotiutuneet meille.....

  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetetty on eilen...mulla on ollu niin hirvee häslinki täs, kun oltiin siellä yökylässäkin ja mies ollu reissussa, että ei ole ehtinyt mitään:/ ja kun ne puuhelmet piti hakea kaupasta ja pujottaa naruunkin;) No eilen lähti eli tulee varmaan tänään tai maanantaina :) Sori! Mä oon muutenki hidas näissä toimituksissa, kun elämä on aika rallii ja posti kaupungissa. Ei sinne nyt ole kun 3,5 kilsaa, mutta silti jotenki vaikea ehtiä ja päästä...kun mies on töis autolla ja tulee myöhään. Oon niin laiska lähtemään sinne kävellen vauvojen kanssa ja julkisillakaan en piittaa rehata;) No tulossa on! Sori! <3

   Poista
  2. Hei nou hätä! Asia tuli vain mieleeni, ja mietin onko postipoika hukannut ne matkalla.
   Mut kiva että ovat matkalla:)

   Ja hei, ymmärrän kyllä teidän härdellin, mutta muista, että teet maailman parasta työtä:) Ja kiva että miehesi on koko kesän lomalla!

   Poista
 5. Meillä on ollut juurikin tuo, monen muun ompun lisäksi. Ja kyllä se olikin silloin moderni ja hieno :D Iskää on harmittanut, kun vei sen ihan ensimmäisen linnunpönttömallin kymmenisen vuotta sitten jonnekin sorttiasemalle. Nythän sitä katselisi sisustuselementtinä tai voisi myydä hyvään hintaan ;)

  VastaaPoista
 6. Ompa hauska juliste! Linnunpöntöllä sitä itekin alotteli joskus... ;)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne