[PÄIVÄPEITTO]

7. toukokuuta 2012


Hyvät ystäväni! Nyt pyydän teitä antamaan minulle vinkkejä päiväpeitoista. Koska makuuhuoneemme on nyt olohuoneen yhteydessä sijaitsevassa huoneessa, tarvitsemme tyylikkään päiväpeiton. Minusta optimaalisin olisi AVAROOMIN peitto, mutta valitettavasti hinta ei sovi meidän tämän hetkiseen budjettiimme. Avan päiväpeitto olisi upea valkoisena ja vaikka mustalla, turkoosilla tai keltaisella vetoketjulla. Onko teillä vinkkejä päiväpeittoihin liittyen? En halua vastausta "Googlaa!" vaan juuri teidän vihjeitänne. Mukavaa maanantaita!

15 kommenttia

 1. Itse ompelemalla saa mieleisen helposti.
  Kangaskaupasta tikkikangasta 2 pituutta, sauma keskelle, viimeistele tikkauksella, ompele reunat. Helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just kävi omassakin mielessä...mua vaan aina pelottaa ison kankaan ompelu kun en ole mikään kovin hyvä, mutta eikö sitä nyt tosta kuitenkin selviäis. Pitää katsastaa tikkikankaat kaupassa :) Mukavaa päivän jatkoa!

   Poista
 2. Mä olen myös jo vuosia himoinnut tuollaista Avaroomin vetoketjupäiväpeittoa, mutta se hinta... Ja semmoista ei kannata itsekään alkaa askartelemaan. No ehkä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kallis, mutta laatu maksaa. Meillä on Avroomin kerrossänky ja tiedän siis heidän laatunsa, joka on loistava! :) Pohdin, että jos laittais tavaraa kirpparille myyntiin ja laittais tavoitteeksi kaikki myyntitulot tohon peittoon...sitte sen sais osittain ikään kuin rahoitettua vanhalla kamalla ;)

   Poista
 3. Vaikea tuota kauniimpaa on löytää! Ja ainakin minulle tuosta olisi myös se etu, että sänky tulisi pedattua. Kauniskaan päiväpeitto ei ole nätti mytyssä lattialla. :) Olenkin laiskana panostanut kauniisiin petivaatteisiin.

  Avaroomin kerrossänkyä olen harkinnut, kun tulee ajankohtaiseksi. On siis ollut laadukas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sänky on aivan täydellinen ja ne saa myös erilleen tulevaisuudessa. Suosittelen todella! Niin hyvä materiaali...eikä mitään klommoja näy...aivan huippu! Saa multa 10 +++. Näkyy muuten hiukan tuossa oikealla puolella jossa on kuvia kodistamme :)

   Poista
 4. Rahankeruuseen siis :)! Meillä on jenkkisänky, missä patjaojen raunustat on vuorattu huonekalukankaalla. Petarin ja peiton peittää raitanen puuvillakangas, minkä taitan petarin alle. Ennen jenkkisänkyä meillä oli Ikean puuvillainen musta tikattu (suorakaiteen muotoiset tikit) päiväpeitto. Se oli minusta tyylikäs ja kaunis ja halpakin.

  VastaaPoista
 5. Mulla on hyviä kokemuksia Stockmannin Casa-sarjan päiväpeitoista: Nyt kolmas meneillään, täyspuuvillaisia olen ostanut, sopivan ohut jotta voi pestä kotipesukoneessa ja silti riittävän ryhdikäs eli ei lerpahda heti kauhean näköiseksi, jos vaikka lukee usein sängyllä, kuten minä teen.
  Stockmannin nettikaupasta onnistuu tilaukset hyvin siskoni mukaan, ite en oo tilannut.
  Ei ole halvin mahdollinen tuo Casa, muttei kalleinkaan, jotain tarjouksiakin joistain väreistä näytti olevan. Kandee ainakin katsoa, jos ei muuta :) Hyviä nuo muutkin heidän omat merkit varmaan, ton Casan vaan nyt viimeisestä ostoksesta muistan ja siitä parisen vuotta aikaa.
  https://stockmann.com/sub/fi/Paivapeitteet/11435/11392/11429#Opriceasc;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäystarkennus: kolmas meneillään siksi, kun mulla päiväpeitto tosiaan KULUU, koska luen paljon sängyllä maaten. Kaikkihan eivät päiväpeitolla makoile, mutta minä teen niin.
   En mainosta mitään, mut joskus on kiva jakaa ilosanomaa, kun löytää jotain hyvää ja kestävää :)

   Poista
 6. Meillä on tällainen, hinta-laatusuhteeltaan uskomattoman hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttää tuokin! Ihan täytyy nyt funtsia ;) Tullut monta hyvää ehdotusta. Hemtexillä on melko saman näköinen kun tuo teidän. Hienoja!

   Poista
  2. Itse asiassa ihastelin pitkään Hemtexin versiota, mutta tuo oli niin edullinen, että päädyimme siihen. Miehen vanhempien luona on käytössä Hemtexit - Ellos ei ainakaan tuon kohdalla häviä sille ollenkaan. :)

   Poista
 7. Meillä on Anttilasta ostettu yksivärinen musta TENO-merkkinen päiväpeite. Ei sekään ole kovinkaan edullinen, mutta minusta ihan kiva, yksinkertainen ja tyylikäs. Kaveri jopa lainasi sitä kerran asuntoesittelyänsä varten, eli ei se kovinkaan huono voi olla ;-))

  VastaaPoista
 8. Hei. Meillä pn Ava Roomin valkoinen päiväpeitto vetoketjulla. Mä en voisi mennä hehkuttaan ainakaan heidän tekstiileissään laaadukkuutta, sillä meidän peiton sisäpuoli on täydellisessä nukassa :( KErran pesetetty pesulassa ohjeiden mukaan. Eikä se itse asiassa pesulassa nukkaantunut vaan ihan käytössä. On aika nuhjuisen näköinen nyt, kun on valkoinen peite täynnä tummempaa nukkaa. Mutta toivottavasti löydät itsellesi kivan ´päiväpeitteen, onnea etsintään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Onko sitä nukkaa myös ulkopuolella? :/ Kiitos viestistä! Mukavaa päivänjatkoa!<3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne