[SUPERKUU]

5. toukokuuta 2012


Uskomatonta! Ensiyönä on superkuu. Se on 14% prosenttia suurempi kuin normaalisti. Woohoo, viimeisillä raskaana olevat...ensi yönä vauvat syntyy [virne]. Itseasiassa osa kätilöystävistäni ovat kertoneet, että täydenkuun aikaan sali on useinmiten täynnä. Valitettavasti ainakin Vaasassa on ankea ja pilvinen sää. Ei taida superkuu näkyä ellei iltaa kohden kirkastu. Muutamat asiat joista olen kautta aikojen ollut äärettömän kiinnostunut ovat: kulkuvälineet [lentokone, laiva ja juna], kuu, New York, raskaus ja synnytys. Mukavaa lauantaipäivää!

7 kommenttia

 1. Jaahas, saapi nähdä tuleeko sitten uneton yö, useimmiten täyden kuun aikaan niin käy. Voi kun kirkastuisi täälläkin ilma,sillä täältä metsästä katsottuna kuutamo on maailman kaunein ja vaikuttavin, näyttää ihan siltä kuin joku olisi sytyttänyt metsään valot, hih:)

  VastaaPoista
 2. Täällä oli aamulla ja päivällä ankee ilma. Harmaata ja tuulista. Viime yönä sato aika rankasti. Nyt onkin taivas kirkas ja aurinko paistaa, eli pitäisi olla mahdollisuus nähdä superkuu hienosti, jos vain pysyy hereillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se hereillä pysyminen se onkin hankalaa ;)

   Poista
 3. Katsotaanpa tuleeko lähtö synnärille. :)

  VastaaPoista
 4. Mulle kyllä kelpais synnytyksen käynnistyminen ens yönä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuu vaikuttaa ;) Kerro sit ,)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne