[HÄMEENKYRÖN KIRPPIS]

18. kesäkuuta 2012

 Marimekon autokangas 1,5 m 3€


Apina peitto 3€


Matala tuohikori 70c

Pysähdyttiin Hämeenkyrössä kirpparilla. Iso paikka! Tässä muutama huipuista huipuin löytöni. Autokangas oli todella halpa ja aivan uusi. Olen tyytyväinen! Kiva homma oli myös se, että löysin Ikean löytönurkasta PS Vågö tuoleja puoleen hintaan kaksin kappalein. Ikean ostoksista myöhemmin lisää. Matka taittuu!

7 kommenttia

 1. No johan oli löydöt! Vähän epistä...ajattele montako kertaa olemme ajaneet siitä ohi kun asuttiin Helsingissä emmekä ole kertaakaan käyneet :D Etkö käynyt Parkanon kirppareilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli huippu löydöt :) Ihan fiiliksissä ;) Ei ehditty Parkanon kirppareille...onko siel hyvii kirppareita? Terkkuja! :)

   Poista
  2. Parkanossa on muutama kirppis, josta tein tyttösemme ollessa vauva, hyviä löytöjä. Esim. bodeja 20snt/kpl yms. Nyt, kun tyttö on vuosikas, en ole enää tehnyt samanmoisia löytöjä.

   Poista
 2. jo on taas löydöt! sulla on hyvä tuuri! :) tuo oli se LR-kirppis, tampereelle mennes vasemmalla? ollaan kerran siellä jokunen tunti vietetty. Tekis mieli päästä kyllä kirpparikierrokselle mutta jonnekkin muualle kuin omalle paikkakunnalle...

  VastaaPoista
 3. Minuakin kiinnostaa, mistä kirppiksestä on kyse. Kun Hämeenkyrö on sopivasti mökkimatkan varrella.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne