[KÖYHÄT]

18. kesäkuuta 2012
Köyhiä, mutta iloisia! Kello on nyt kymmenen yli neljä ja ajamme nyt kotiin, takaluukku täynnä tavaraa. Voitteko muuten kuvitella, että mammani tuossa vierellä on 64-vee?

4 kommenttia

 1. Hmmm...mitähän kaikkea kivaa te olette Iksusta löytäneet?!?

  Sun mutsi on muuten just samanikäinen kuin mun mutsi. :)

  VastaaPoista
 2. Ikeassa käynti tuppaa täyttämään takaluukun ja -penkin ja kaikki muutkin mahdolliset tilat. Toivottavasti teitte kivoja löytöjä (ja tietty teitte)!

  Sulla on hyvät geenit - vissiin äidiltä peritty! :)

  OT, ei tarvitse vastata, jos et halua: Puhutko molempien vanhempiesi kanssa ruotsia? Mä olen sua pari vuotta vanhempi ja äitini (surukseni kuollut) oli suomenruotsalainen, mutta ei puhunut meille lapsille ruotsia, koska isäni ei halunnut niin (joo, vanhanaikaista, hyvä isä, mutta joitain turhia periaatteita). Mua on aina harmittanut, kun oltaisiin opittu luonteva ruotsin puhuminen kotoa ja vieläkin kouluruotsilla on semmosta arkailua, vaikka sitä nyt jotakuinkin osaan. Tämmönen vaan kiinnostaa, että miten muilla, yksi- vai kaksikielisyys kotoa. Anteeksi, jos olen liian utelias!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Mua ei uteliaisuus haittaa...ei ole haitannut eikä tuu haittaan. Päinvastoin mä tykkään jakaa juttujani:) Mun koti on täysin suomenkielinen eli mun äidinkieleni on suomi. Opin ruotsin kylläkin tosi nuorena ja kävin ruotsinkielistä kouluakin hetken. Mähän asuin ruotsissa melkein 9-vuotta ennen kun vaasaan muutettiin. Minä puhun lapsille suomea ja mies riikin ruotsia;) Mun mies on syntyny ja kasvanu ruotsissa. Ikäväkuulla et äitisi on poissa :( hali. Meillä on kotona välillä kielien sekamelska. Meillä kun on eräs hyvä ystävä jonka kanssa olemme paljon tekemisissä, englannista. Terkkuja! <3

   Poista
 3. Nuoren näköinen ikäisekseen sinun äitisi!:)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne