[KULTAINEN MAKKARI]

26. kesäkuuta 2012Tykkään meidän makkarista. Se on tällä hetkellä sisustettu valkoisella, mustalla ja kullalla. Kultainen löytölamppuni on fantastinen. Se sopii tuohon tilaan mielestäni hyvin. Otan pian parempia kuvia kodistamme ja esittelen huoneita hiukan paremmin. Jostain syytä kuvani ovat onnettomia. Olisi saatava kunnon kamera.

8 kommenttia

 1. I love that is so bright, I wish I have that kind of light in our room, have a lovely day! xo

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja raikasta! Kulta on oikein hyvä tuolleen mausteina, tuo lamppu on tosi nätti. Mattakulta on alkanut itseäkin kiinnostaa, vaikka olen ollut ehdottomasti hopean kannalla aiemmin.

  Kuvat teidän kodista on kivoja, sulla on taito pitää sopivan simppelinä, muttei tylsänä.

  VastaaPoista
 3. Jag tycker verkligen om den där guldlampan. Härlig. Kiva att träffas IRL också :) Tein todellisen löydön Adam & Ewassa :D Bloggaan siitä vielä tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä!? Tavattiinko me? Ootko sä Stiinan mies? siis häh...Nu får du förklara det ;)

   Poista
  2. Jepp tavattiin :D Etkö oikeesti tiennyt? Vi trodde du hade lagt ihop 1+1 då du läser båda bloggarna ;)

   Poista
  3. Helt otroligt!! ;) En tienny...vaik nyt just muistelin et joskus katoin et on aika saman näköinen parveke ja maisema Stiinalla, kun Dannella ja pohdin että asutte varmaan aika samoilla main. Hehehe...;) Niin ja kato kun se Andy Warholin lausahdus "I never read, I only look at pictures" pitää niin paikkansa mun kohdalla;) Katselen enemmän kuvia, kun luen...eli siis luen blogi postin vain silloin tällöin...kuvat katson aina. Oli kiva nähdä! Vielä kun olisin tienny et se olit sä ;) Jätteskojigt! Ihana oli nähdä teitä!

   Poista
 4. Tuo kultainen valaisin kyllä kruunaa kokonaisuuden! Oliko se jo löydettässä kultainen? Hyvä idea tuoda kotiin vähän kuninkaallista väriä vaikka spreijaamalla jotain kultaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli juuri tuollainen...ei tarvinnu tehdä mitään :) Joo, mä niin tykkään sekottaa jotain mukaan jota meillä ei ole...jotta ei tule pelkkää musta valkosta :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne