[LAPSIA, KYNSILAKKAA JA MANSIKOITA]

16. kesäkuuta 2012

Kello 11.00 minulla oli aika JONNA & JONAKSEEN. Olen käynyt siellä jonkun kerran. Heillä on todella mukava ja taitava kosmetologi. Kiva jutella ja rentoutua hetken. Tänään sokeroitiin sääret ja tehtiin kynsien UV-lakkaus. Voin suositella molempia. Kävin tänään myös alessa. Löysin lapsille vaatteita. Myyjä katsoi HM:ssä kasaani. Tyttöjen vaatteita kolmessa koossa ja poikien yhdessä. Hän hymyili hiukan ja totesin, että on hiukan porukkaa vaatetettavana. Kesän ensimmäiset kotimaiset [ruotsalaiset] mansikat tuli ostettua. Niin hassua, sillä meille ruotsalaiset marjat ovat olleet ne kotimaiset. Nyt on myös Hawaiian Tropic tuotteet hommattu tälle kesälle. Ihania öljyjä ja voiteita! 
En tiedä olenko muistanut kertoa ihanista naapureistamme. Meidän naapurustossa asuu todella paljon lapsia. Tytöt ovat saaneet uuden sydänystävän E:n. Tyttö on todella suloinen ja me tykkäämme hänestä. Tänään kun näytin tytskille uudet kyneteni kuului kuin yhdestä suusta "aaaah, fina...uuu,jättefina". Lupasin tehdä heille manikyyrin illalla ja niin me teimme. Söimme mansikoita ja lakkasin 32 kynttä. Aivan, herra Hoo sai kaksi. 

4 kommenttia

 1. Härligt! :)
  Fast nog minns du väl också solskyddet?! ;)
  PS.Jag förstår mig inte på er mammor som kan gå omkring med NAGLAR. ;) Jag måste klippa mina hela tiden för att inte bli galen på allt smuts där fastnar och aldrig vill lossna. Eller på att jag i misstag går omkring och skrapar folk (mest korta typer då) och känner mig dålig sedan. :/
  PPS. Oh vilken härlig pellavapää där sitter på bordet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, jag solar ju inte ;) Jag mår inte bra av för mycket sol :/ Därför har jag aldrig solat mera än kanske 15 minuter...nu vet jag ju inte om jag hinner ens det;) Oljan använder för att det luktar så gott och funkar jättebra som fuktkräm. Jag har köpt "self tan". Och vad det kommer till mina naglar, så har jag oftast jättekorta naglar utan lack. Fixar typ aldrig naglar...det här var första gången på typ kanske 10 år. Nu brukar jag måla själv ibland...jättesällan. Skulle nog gärna måla oftare om jag skulle ha tid o ork. Nu tog jag en fransk manikyr med uv-lack. Den skall sitta minst 14 dagar. Dom här är inga rakenne ller geeli naglar. Kommer nog att hålla mina naglar korta ;) Dom här kan man bara klippa när dom växer. Det här är lite som "harvinaista herkkua" för mig eftersom jag jobbar på sjukhuset. Nu kan jag ju ha så här...nu när jag är mammaledig ;) Ha det gott! kram <3

   Poista
 2. Voi kun kauniit kynnet sulla! Ihan kadehdituttaa, vähän, kun en osaa olla kuin ihan lyhyillä kynsillä. Mutta oishan pidemmät välillä nätit.

  Kivat manikyyrikekkerit teillä, kaikki lapset niin keskittyneen näköisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, nää on oikeeesti tosi lyhyt..melkein yhtä lyhyet kun mulla on normaalisti, mutta koska ranskalaisessa tehdään toi valkonen viiva kynteen niin ne näyttää super pitkiltä. Tuo kaari nimittäin alkaa aika alhaalta kynttä ja saa aikaan pidentävän efektin. Kynsi ei juuri ole sormea pidempi...aika jännä. Siisti juttu :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne