[MENOA]

6. kesäkuuta 2012
Voi huh! Tänään kännykän herästyskello soitti 06.45. Sekä minulla, että miehelläni oli valintakokeet. Koko katras ylös ja mummolle ja paapalle hoitoon. Mieheni hakee jatko-opintoihin Åbo Akadmiin ja minä kolmatta kertaa Noviaan kätilöksi opiskelemaan. Olemme aika hurjimuksia! Nyt olemme jo kotona. Valintakokeemme sujuivat hyvin. Tämän hetkinen olo on kuin puulla päähän lyöty. Mies lähti vielä kantoavuksi pianon siirtoon. Nyt kokoan itseni ja koitan saada jotain tehtyä. Tämän päivän kuvat tulevat niinikään Instagram muodossa. Älää pelätkö, saatte jatkossa tavallisiakin kuvia kunhan lataan kamerani akut. Monenlaisia projekteja on työn alla. Malttakaa! Mukavia juttuja tulossa jahka pahin tehtävien suma hellittää.

3 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa!
  Parhaimmillaan edessä onkin teillä aika mojova elämänmuutos :)
  Ja Judit on niin täydellisen suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on aina jokin juttu meneil;) Melko tuorees muistis vielä kun mies opiskeli Tukholmassa opettajaksi ja mä olin lasten kans kotona...kun asuttiin viel Swedulas. Sitte päätettiin tehdä isoja muutoksia ja projekti "suomeen muutto" alko. No ei ole elämä käyny yksitoikkoiseksi ;) haha

   Poista
  2. Niin oikea meininki!

   Meillä joutuu miestä vähän potkimaan näissä mutta ollaan mekin onnituttu asumaan Japanissa ja mies opiskelemaan toisella paikkakunnalla. Tietysti kaksi lasta kans <3 Tekisi niin mieli taas repäistä jotakin suurta eli muuttaa ulkomaille tai vihdoin lähteä jälleen opiskelemaan. Miksi, oi miksi en tajunnut hakea jo tänä keväänä!?

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne