[OHO!]

27. kesäkuuta 2012


Löysin mummoni varastoista vanhan Piltti purkin vuodelta 1979. Siinä oli nappeja. Ruusunmarja-vedelmasosetta sai tuolloin antaa 2 kk iästä alkaen. Lisäksi purkissa lukee, että avattu purkki sailyy jääkaapissa 1 viikon. Nykyään ne on käytettävä 2 vuorokauden kuluessa avaamisesta, hehe. Niin ne asiat ja ohjeet muuttuvat. Söötti purkki! Taustalla uusin pinnatuolini. Niinikään mummon vanha.

6 kommenttia

 1. Tsih, mainio nassu tuossa purkin kyljessä! Ja joo, niin ne ajat muuttuvat. Tätä nykyaikaa kun mietin, minulle tulee usein kaksi asiaa mieleen: leivästä tuli yhtäkkiä myrkkyä (ei tosin minulle) ja julkkis on monien mielestä varteenotettava ammatti. Niin ja ei tämä tuohon pilttiin liittynyt :D ajat vaan muuttuvat. Tuosta 2kk iästä tuli mieleen, että luin joskus, että Saksassa antavat jo vauvoille jotain ihme teetä. Kumma juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko kommata vaikka siuvraiteilla mennään ! Puolalainen ystäväni myös juottaa HIPPin vauva teetä alle 1veelle jotta vatsa toimisi ! :)

   Poista
 2. Aivan äärettömän söpö purkki :)
  Mulla ollut aina haaveissa punainen pinnatuoli. Ai että tykkään tuosta :) Jonain päivänä maalaan jonkun meidän tuoleista punaiseksi. Mutta nyt on haaveissa vitriinikaappi (lasit täytyy olla), joten jos sellasta tulee vastaan niin saapi vinkata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihana toi beibin kasvo tossa purkin kyljessä...meinasin heittää purkin pois kunnes huomasin et sehän on aika vanha. Napit saa pysyä siinä :) Punanen on ihana väri. Mulla on punasia tuoleja nyt 4 ja niihin kuuluva pöytä. Niin käsittämättömän tukevia, vaikka ovat todella vanhoja. Yksi tuoleista on ollut jopa mummon parvekkeella vuosikaudet ja silti ihan ok kunnossa. Hmmm...sä haluut punasen ja danne keltasen;) Taistelkaa;)hehe no ei vaa;)

   Poista
 3. Jag håller med Stiina (oho!)...stolen är härlig! Men jag skulle måla någon av våra stolar gul, fast en röd skulle också vara fin. Jaksamista!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne