[SALAISET HAAVEET]

10. kesäkuuta 2012
Minulla, 40-vuotiaalla neljänlapsen äidillä on tällä hetkellä pari salaista pinnallista haavetta. Haluaisin ripsien pidennykset ja spray-rusketuksen. Jos ei ainaisesti tarvitsisi miettiä budjettia, olisin ainakin ripset pidentänyt jo kauan sitten. Vaikuttaisi mukavalta vaihtoehdolta juuri kesäksi. No, ainakin ruotsin matkat ovat tilatut. Mukavaa tulevaa viikkoa!

3 kommenttia

 1. Ei ole turhamaista haaveilla omaan ulkonäköön liittyvistä jutuista, jotka on noin "kevyitä", toisin kuin kaikenmaailman leikkaukset, joihin jo valitettavan nuoret tuntuvat haluavan.

  Turhamaisuus on ihan hyvä juttu, kun se on piristävää, eikä siihen jää rahallisesti pahasti koukkuun pitkäksi aikaa. Mutta joo, varmasti teidän perheellä on paljon muuta menoa, silti haaveet on hyviä olemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Juuri noin kun sanot. Mä oon tottunu aina silloin tällöin räväyttämään ja tekeen jotain itselleni:) Se virkistää!

   Poista
 2. Mä oon pohtinu noita ripsienpidennyksiä kanssa, saa nähä jos mä ne innostun laittaan. Oikeesti se piristää kummasti kun on vähä edes laitettu ja kun on laiska laittaan itteään - niinku mä - niin ripsienpidennys olis aika jees.
  Mä kävin laittaan geelikynnetki jokin aika sitten, että on vähä siistimpi eikä oo aina lohkeillut kynnet missä on kuraa ja multaa kynsien alla. Piristi sekin.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne