[SANKARINI]

29. kesäkuuta 2012

Hän on isäni! Hän on pastori ja poliitikko. Hän pystyy mihin vain! Isäni on rehti ja suoraselkäinen. Hän tarjoaa avoimesti apua ja lohdutusta sitä tarvitseville. Isä saattaa viedä kahville rahattoman alkoholistin torin laidalta. Ihmettelen hänen voimavarojaan. Hän vihki minut ja mieheni avioliittoon 10 vuotta sitten. Hän siunaa ihmisia avioliittoihin ja haudan lepoon. Tänään hän siunasi oman äitinsä viimeiselle matkalle ja puolitoista vuotta sitten isänsä. Ihmettelen joka kerta, kuinka hän pystyy. Kontrastit ovat suuria. Tänään siunattiin hautaan, ylihuomenna avioliittoon. Isäni näkee läheltä elämän suruja ja iloja. Hänet kutsutaan kuolinvuoteiden ääreen. Hän astuu tilanteisiin joita monet pelkäävät ja kokevat ahdistavina. Fantastinen mies! Jokaisen tulisi tuntea vähintään yksi hänen kaltaisensa ihminen maan päällä. Olen niin ylpeä! He is my hero and I love him so!

8 kommenttia

 1. Mul tuli ihan kyyneleet silmiin kun luin tekstin.Se että osaa arvostaa vanhempiaan ei ole kaikille itsestään selvyys.Varsinkin täällä pääkaupunkiseudulla näkee yhtä sun toista sukulaissuhdetta jota ei voi kun ihmetellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei ole itsestään selvyys et on ihanat suhteet perheeseen. Terkkuja Karavaanille <3

   Poista
 2. Ihana.. Sinä ja isäsi.

  VastaaPoista
 3. Oo så fint skrivet om vad som verkar vara en fin man! :) Härligt! O ja verkligen,verkligen strongt att själv kunna hålla ceremonin för sina föräldrar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, han är fantastisk! <3 Jag har alltid varit riktig pappas flicka :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne