[SURU]

16. kesäkuuta 2012

Tänään lähdin katsomaan rakasta mummoani. Olin suunnitellut peruvani sairaalaan menon, mutta en sitä tehnyt. Ajoin iloisen herra Hoon kanssa sairaalaan ja parkkeerasin auton. Puhelin soi, se oli äitini joka kertoi mummon menneen pois. Menin osastolle ja jätin herra Hoon ihastuttavan hoitajan hoiviin. Astuin rauhan-huoneeseen. Niin hiljaista. Katselin mummoani ja silitin hänen pehmeää poskeaan. Eilen olin juuri kertonut mommolleni, kuinka hänen ihonsa on niin pehmeä ja ryppyjänkään ei paljoa ole. Pöydällä oli roosa Kerbera, jonka eilen vein. Hyvästelin rakkaan! Jään kaipaamaan! Mummolla on nyt parempi olo. On helppo hengittää! Herra Hoo sanoi autossa "taivaassa on ilmaista karkkia" ja "siellä saa tehdä mitä haluaa". Niin ja kauniita kukkia kasvaa kaikkialla. Minun mummoni rakasti kukkia! Taivaassa paistaa ikuisesti aurinko ja kukat kukkivat aina! Kiitos mummo kaikesta!

43 kommenttia

 1. Osanottoni mummosi pois menon johdosta! <3

  Kiitos ihanasta blogistasi ekojohanna! :)

  t.camilla

  VastaaPoista
 2. osanottoni! viisas herra hoo! <3

  VastaaPoista
 3. Kerroit niin kauniisti mummostasi. On hienoa, että sait hyvästellä hänet kaikessa rauhassa. Otan osaa suureen suruunne.

  VastaaPoista
 4. :( Liikuttavasti Herra Hoo tuumaili aiheesta. Voimia sinulle ja koko perheellesi, Johanna.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti kirjoitit mummusta. Otan osaa suruunne.

  VastaaPoista
 6. Johanna muru, otan osaa. Olet kulta ja niin on varmana mummosikii, siellä kukkasten keskellä, aurinko paistaa. Aina ♥

  VastaaPoista
 7. Men jag tycker det är viktigt att du hann ta farväl av henne! Det känns lite bättre inuti då, då man hunnit säga varma ord eller bara kramat om. Jag skrev ett brev till min morfar då han låg inne innan han dog (och inte ville ha besök).
  Tar del i sorgen ! O vilken fiffig liten gosse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, det är superviktigt att ta farväl. Jag är så lättad att jag hann va med henne igår när hon fanns här men även att jag fick se henne när hon hade gott bort <3 Jag har sett människor som har gått bort...det är alltid så tyst och lugnt. Förut var jag rädd för att titta på döda, men inte nu mera. Allting ändrades när jag var tvungen att handskas med döden på jobbet. Efter att fått ta han om en liten söt tant...försvann min rädsla. Jag är glad att fått vara med min farmor så länge och att jag besökte henne nästan varje dag förra veckan och hade alla barn med mig i turordning <3 Tack snälla Melli <3 Lilla fiffiga pojken chattade med sjuksköterskor i kafferummet medans jag var hos min farmor. Han är inte rädd för någonting. Han satt där o berättade massa historier till dom o drack saft ;)

   Poista
 8. Lämmin osanotto suruunne.
  Minua surettaa aina nähdä vanhan silkkipaperin ohuessa ihossa oleva kanyylimustelma. Muistuttaa juuri kuvailemistasi tapahtumista.

  VastaaPoista
 9. Kaunis kirjoitus. Osanottoni.

  VastaaPoista
 10. Onneksi rakkaat asuvat taivaankodin lisäksi myös sydämissämme. Ikuisesti!

  VastaaPoista
 11. Osanottoni.

  Onneksi saitte nähdä vielä muutaman kerran ja hyvästelläkin. On tärkeää saada hyvästellä, vaikka ei tahtoisi päästää rakasta ihmistä pois.

  Ihana Herra Hoo <3

  VastaaPoista
 12. I am sorry for your loss, think in the good memories, that always help. Big Hug.

  VastaaPoista
 13. Voi Johanna, mun ajatukset ja sydän sykkiin sun puolesta. Halaus ja osanotto. Nää näyttää olevan sellaisia luopuomsen aikoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana paras Ruttuni <3 Sullahan näitä lupumisia on ollut :( hali rakas ystäväni

   Poista
 14. Lämmin osonottoni! Vilka härliga ord från Herra Hoo :) Niin viisas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack min vän <3 Herra Hoo on viisas sanaseppä :)

   Poista
 15. Otan osaa. Onnellisia ne, jotka saavat pitää mummonsa luonaan aikuisuuteensa asti. Mutta aina viimein pitää luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liiolii <3 Ihmeen kauan sain heidät pitää, siitä oon kiitollinen :)

   Poista
 16. Voih, minä kirjoitin eilen osanottini ja se hävisikin taivaan tuuliin... Kirjoitit kauniisti mummostasi. Ihanaa, että sait hyvästellä hänet rauhassa. Osanottoni teidän koko perheelle.

  VastaaPoista
 17. Voi ihana ystäväni, lämmin osanottoni, halaus ja voimia. Olette mielessäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas <3 Ja sä olit mun mieles ja se sun surus. Mietin kuinka kauhea asia sekin oli ja tapahtui liian aikasin :( hali hani

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne