[TÄNÄÄN TEHTYÄ]

7. kesäkuuta 2012
pesty miljoona koneellista pyykkiä
tuuletettu petivaatteita
siirretty tavaroita paikasta toiseen
maalattu hiekkalaatikko
maalattu tavaralava
siivottu vaatekomero
pakattu isot määrät kamaa kirpparikasseihin
viety auto huoltoon
käyty kaupassa
hoidettu kasveja

Älkää luulko, että olen aina näin tehokas. En ole! Huomenna saadaan terassin ladotus valmiiksi. Kaikista näistä asioista viis! Toivon eniten, että rakas vanha mummoni on väärässä. Toissa päivänä hänen terveydentilansa oli akuutti ja hän joutui leikkaukseen. Saman päivän aamuna hän oli sanonut isälleni, että taitaa olla minun aikani lähteä. Tällä hetkellä hän on sairaalassa ja kunto on melko huono, mutta toivon hänen olevan väärässä. Haluan aikalisän mummon kanssa!

4 kommenttia

 1. voi toivotaan että saatte vielä nauttia yhteisistä hetkistä mummon kanssa! täällä toinen mummoni on ollut kans aika huonona mutta jospa vielä saataisiin pitää rakkaita luonamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Mun paappa lähti pois viime joulukuussa, toinen mummoni alkuvuodesta. Ei haluais menettää :/ Mutta elämää tämä on ja mehän emme päiviämme määrää päätä. Mun mummo on ollu virkee ja tosi hyvällä muistilla varustettu tähän asti eli tämä akuutti juttu tuli äkkiä. Toivoisin aikaa mummoni kanssa <3 Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 2. Voi sun mummoa! Nauti näistä päivistä ;)

  VastaaPoista
 3. Oj vad du har varit effektiv! Grattis! Hoppas absolut att din mummo har fel och att ni har många, långa gemensamma stunder kvar ännu. Tsemmpiä & haleja!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne