[TESTIREPPU TULA]

20. kesäkuuta 2012

Joitakin aikoja sitten tein kysymyksen FB ystävilleni, josko jollain heistä olisi lainata meille kantoreppua. Ruotsin matkat ovat nimittäin varatut. Laivamatkoilla meille välttämätön väline on aina ollut jonkin sortin kantohärveli. Lukuisien laivamatkojen kokemuksella suosittelen rattaiden ja vaunujen jättämistä autoon. Niiden kanssa on todella ärsyttävä tunkea laivassa satojen muiden kanssa. Toisaalta, jokainen taplatkoon tyylillään. Asiaan! Sain useita tarjouksia repuista, mutta päädyin ottamaan ihatuttavan IPANAISEN verkkokaupan pitäjän Annin Tula merkkisen "testirepun". Tietoa repusta löytyy TÄÄLLÄ,KLIK! Tänään se tuli! Mies halusi kokeilla välittömästi ja vaikuttaa erittäin hyvältä! Saatanpa vaikka ostaa meille tällaisen! Kantoreppuista myöhemmin lisää!

4 kommenttia

 1. Hei jes! Näyttää muuten kivalle tuo reppu ja varmasti hyvä. Mä tilasin Annilta sen taaperorepun, mutta emme ole vielä ehtineet kokeilla, täs on ollu kaikenmoista. Mutta juhannuksena lähtee isompi reppu mukaan!

  VastaaPoista
 2. ps noissa on kiva, kun voi vaikka itte päättää kangasjutut, kestää vaan enemmän aikaa tilata. meidän taaperoreppu on kesäisen musta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Erittäin hyvältä vaikuttaa toi reppu. Kiitti hani siitä vinkistä silloin <3 hali

   Poista
 3. Oi, minä niin tahtoisin Tulan!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne