[TV-TASO]

14. kesäkuuta 2012
Tiedän, että osa teistä odottaa hullunlailla kuvaa päivän löydöstäni, tv-tasosta. Tässä se on! Maksoi hurjat 2 euroa! Pyörät ja mustat metalliosat pysyvät tuollaisena, mutta pöytälevystä tulee valkoinen. Suunnittelen valkoiselle pohjalle jonkin sortin kirkkaan sinistä kuviota. Tämä pöytä tulee herra Hoon huoneeseen. Alapuolella voi säilyttää vaikka pari kirjaa. 


8 kommenttia

 1. hihhh,,, täsmälleen juuri samanlainen!! :) (pitää käydä kurkkaas onko oma tallella) mut sä sait vaan halvemmalla, mä maksoin 10e. Kansi oottaa myös laittoa joten jään odottamaan sun tuunaustas ;P

  VastaaPoista
 2. Mahtava löytö! Itselläni on tuollainen myös hakusessa, kovin ahkerasti en ole vielä etsinyt, mutta eiköhän se löydy, ennemmin tai myöhemmin. Pieneksi sivupöydäksi ajattelin.
  Tosi hienoja löytöjä sulla (taas) ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tulee vastaan aika paljon kirppiksillä...ainakin vaasassa ja just usein SPR:llä. Siellä olen niitä nähnytkin aika usein :)

   Poista
 3. Oi mulla oli tollanen pöytänä kanssa penskana (kun se eka jäi pois olohuone käytöstä ja sitten kun ei enää broiditkaan halunneet). Se on jotenkin hieno edelleen....

  VastaaPoista
 4. Det var just precis såna där som jag skrev om för en tid sedan :) Då fanns det 2 st på SPR och de kostade 2 euro också. Vi skulle också ha målat skivan vit och haft dem som nattduksbord. Hiano löytö!

  VastaaPoista
 5. Meillä on samanlainen. Kun olin vauva äitini piti äitiyspakkaus laatikkoa sen päällä ja minä nukuin siinä. Oli kätevä rullailla vauvaa siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just yksi kaverni kertoi ettö heilläkin oli koppa tollasen päällä...tais olla modernia silloin :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne