[PÄIVÄN PROJEKTEJA]

17. heinäkuuta 2012













Ehdin sentään jotain! Projektoin velipoikani kanssa vanhoja juttuja joihin materiaali on lojunut laatikossa jo pitkään. Niihin kuuluu muunmuassa ovenkahva nupit. Olen ostanut nuppeja pilkkahintaan kirppareilta. Tänään maalasin niistä osan valkoisiksi, osa jäi puun värisiksi. Niin pitkään olen katsellut näppärien ihmisten nuppeja, mutta lopulta minullakin on omat nupit. Ripustan niihin koruni. Lisäksi maalasin vanhoja isokokoisia metallikoukkuja, jotka asensimme makkarin toiselle seinämälle. Niihin ripustan laukkuni. 
Liinavaatteet vaihtuivat. Judit sai ihanat pupulakanat, jotka Åhlensilta viimeksi ostin. Ne ovat sinivalkoiset. Hypistelin Åhlensilla pinkkejä pupu lakanoita, mutta otinkin siniset. Sopivat sinisiin yksityiskohtiin makuuhuoneessa. Toteutin tänään pitkäaikaisen unelmani, mutta siitä lisää myöhemmin. Huomenna meille tulee ruotsin mummo ja ukki. Ihanaa! Ajös! 

4 kommenttia

  1. Oi,rakastan tuota pupukangasta!Itse sain sitä ruotsin sukulaiselta kankaana,punaisena.Ompelin siitä pari vuotta sitten mekot ja huivit tytöilleni.Kaunis sinisenäkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on upeaa se kangaskin. Katselin Åhlensilla...harmi kun oli silloinkin hiukan tiukka budjetti.-..olsin ostanut vaikka mitä kankaita ;)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne