[RUOKAILUTILA, VIELÄ KERRAN]

9. heinäkuuta 2012
Nyt kun olemme olleet lomalla, blogin kuvat ovat olleet lapsi/kesä painotteisia. Nyt haluan palata sisustus ja tee-se-itse aiheisiin kuviin. Sormeni syyhyävät säätää! Tällä hetkellä se on mahdottomuus. Neljän kanssa yksin ei juuri aikaa säätöön jää. Kun mies tulee loppuviikosta kotiin tilanne helpottuu. Kertauksena julkaisen vielä kuvat ruokailutilastamme. Tällä hetkellä se näyttää tältä. Itse pidän sen valoisuudesta sekä väreistä. Rakastan tuoleja ja sen huomaa. Olen sekoittanut monenlaisia tuoleja keskenään. Pöytä ja tuolit ovat halpoja kirppis löytöjäni. Nautin siitä, että ruokailutilamme on sisustettu kierrätys kamalla. Itselleni tulee hyvä mieli siitä, kun huonekalut eivät ole uusia. Vanhassa vara parempi! Kiva myös eko-näkökulmasta katsottuna. 
Koska monet asiat ovat meillä sisustuksen suhteen muuttuneet, aion julkaista lähitulevaisuudessa tuoreempia kuvia talostamme. Kertokaa, jos haluaisitte nähdä jotain tiettyä kuvakulmaa!

2 kommenttia

  1. ihanat värit ja raikasta! Stolarna är absolut bäst! Uusien kuvien odotellessa nautimme näistä kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuolit on parhaita. Oon jonkin sortin tuoli addikti. Ostaisin niitä vaan lisää ja lisää...mut ku ei tila riitä ;)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne