[8-VUOTTA SITTEN]

9. elokuuta 2012Tasan kahdeksan vuotta sitten yöllä ajoimme Katrineholmista kiireellä Nyköpinkiin. Itkin koko matkan ja kyselin mieheltäni, mitä me olimme tehneet.  Esikoisemme oli tuolloin vasta 1,5 vuotias. Itkin sitä kuinka me riistimme häneltä yksinoikeuden vauvana olemiseen. Itseäni pelotti, että riittääkö rakkaus useammalle. Vastauksen siihen olemme saaneet useampaan kertaan ja se on kyllä! Saman päivän aamuna kello 6.06 syntyi toinen tyttäremme. Hän oli reilun kokoinen! Painoa prinsessalla oli ruhtinaalliset 4420 g ja pituutta 54cm. Synnytys oli luomu ja todella nopea. Kaikki oli ohitse alle tunnissa. 
Tänään hän on 8-vuotta vanha! Tomera ja ihastuttava! Tyttö on innokas järkkäilijä. Hän saa aikaiseksi vaikka mitä! Isona hänestä tulee kuulemma kahvilanpitäjä tai lääkäri. Onnea, rakas pieni iso tyttöni!

4 kommenttia

 1. Onnea synttärisankarille! Mun toiseksi vanhin on kans 8v (täytti nyt kesäkuussa). Hänellä ja esikoisella on ikäeroa 1v8kk. Eli lähetulkoon samanikäiset lapset meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on saman ikäsiä kun meillä:) Kiva juttu! <3 Terkkuja Jonnalle <3

   Poista
 2. Oj vilken söt nöpönenä! Grattis till stora flickan! Vår äldsta fyller nio (!) i höst. Helt galet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, hon är riktig nöpönenä ;) Helt otroligt hur tiden går. Jag har ju också en 9-åring här...den äldsta. Ja, det är helt galet o en aning skrämmande ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne