[HULLUN TEIPPINAISEN UNELMIA!]

10. elokuuta 2012Salmiakki (punavalko)KolmiotSahalaitaPuutarha (sininen)

Teippitarhan tilaukseni tuli tänään! Ihania juttuja! Tällä kertaa tilasin myös japanilaisia muistilappuja neon väreissä, joista saa taiteltua origameja. Aivan upeita! Myös musisoivat eläimet paperipussit ovat ihastuttavia! Klikatkaa itsenne Teippitarhaan TÄSTÄ!! Kaupasta löytyy tällä hetkellä paljon uutuuksia! Mukavaa perjantaita!!

Things I ordered from TEIPPITARHA! I love the japanese post it notes in neon colors! You can make origami of them. Have a nice friday!!

6 kommenttia

 1. Hassua miten sun asunto tuntuu olevan minimalistisesti sisustettu, mutta silti ostat koko ajan ihan mielettömästi kaikkea tavaraa.. Mihin se menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiertoon :) Olen todella muutos haluinen kun sisustan. Tavarat vaihtavat paikkaa tuon tuostakin. Olen keräilijä ja etsin kirppareilta jatkuvasti vaatteita lapsille, kodin sisustusta, kankaita ja arskartelu juttuja. Rakastan esim tuoleja ja ostan aina jos vastaan tulee etsimäni ja halvalla MUTTA ja se iso MUTTA on se, että vien tavaraa kirrätykseen vanhasta päästä jatkuvasti. Vien joko SPR:lle tai myyn itse eteenpäin. Periaatteeni on että kun yksi uusi tulee, lähtee yksi vanha. Roskiin en heitä mitään...muuta kuin rikkinäistä. Käytän tavaroita paljon eri tiloihin eli löytämäni huonekalut saatan käyttää terassikaluisteina tai kellarin pajaani. Näin se menee! Moni ihmettelee mihin kaikki mahtuu meillä ja vastaushan on että ei mahtuisikaan ellen olis melko hyvä kierrättään. Laten leluissa pätee sama periaate, kun uusi barbi tulee lähtee yksi vanha.Näin se menee :)

   Poista
 2. Oj noita teippejä! Etenkin keltainen kolmio kuvioinen on hieno, kasarityylinen ehdottoman positiivisella tavalla :-)

  Minulla on eläin kuvioituja origamipapereita, mutta niiden taittelu on yllättävän vaikeaa. Tai sitten olen vaan vähän hidas, hehheh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aivan ihania teippejä. Kyllä on muuten origamien taittelu aika hankalaa...voi että palaa muistot mieleen kun taittelin kurkia kerran yömyöhään ja meinas hermot mennä ;) hehe

   Poista
 3. Sähäkkää tuot sahalaita - menee ostoskoriin! ja toi toi toi ja toi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin upeita! Koriin vaan kaikki! ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne