[JUTHBACKAN LÖYTÖJÄ]

18. elokuuta 2012

Lampun varjostin 3€


Pärekori 20€


Pihlajasta tehtyjä, mitä nämä ovat suomeksi? 10€


Nahkapaloja askarteluun 2€


Viallista keramiikkaa. Nämä yhteensä 1,50 maksoin 2€


Korukiviä 2€

14 kommenttia

 1. Apua mä en halua nähdä mitä olet löytänyt sieltä :D! Itse kun en taaskaan päässyt paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli muuten mun ensimmäinen kerta noilla markkinoilla :) Ja tuo lampun varjostin on tosi kiva. Ei ollut edes hinnalla pilattu! ;)

   Poista
 2. Unohdin mainita, että tuo lampun varjostin on ihastuttava!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, ota mut ensi kerralla mukaan noille markkinoille. Eräs toinenkin ystäväni juuri teki siellä mahtavia löytöjä.

  Nuita nahkapaloja minäkin olen etsinyt yhteen ideaan, mutta en ole löytänyt. Miten ihmeessä aina löydät kaikkia aarteita. Niin, ja nuo puukapustat ovat ainakin minulle kapustoja. Muistan aikoinaan Nena-naapurisi kapusta-postauksen aiheuttaneen pienimuotoisen keskustelun termistä, mutta silti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saat ottaa vapaata lapsista ja tulla mun luo ens vuonna ja mennään tonne yhdessä...mä voin sitte etsiä sulle niitä nahkapaloja ;) Noi on muuten suomen suurimmat rompemarkinat. Nahkasta sen verran et mä löydän aina. Olen keräillyt viimeviikot nahkanpaloja ja naruja...Haluaisin tuunata valkoisia paitoja laittamalla niihin nahkataskun tai jotain. Muutenkin nahkasta on kiva tehdä koruja. Mulla on muutamia kokeiluja.
   Joo, naapurin muistankin käyttäneen kapustat sanaa noista, mutta mulle jäi epäselväksi et oliko se se virallinen nimitys vai tuleeko se jostain murteesta. Oon muuten tulossa Helsinkiin/Vantaalle syksymmällä mahdollisesti Habitaren aikaan. Olis kiva nähdä <3 Hali ja hei

   Poista
 4. olihan täällä löytöjäkin, mulla ei ensin näkynyt tätä kun facebookin kautta näkyi... mä ostin nahkaa myöskin tuosta samasta paikasta! Laitan kuvia postaukseen kun pääsen kotia. :) ja noita erilaisia kapustoja minäkin äitini kans katsottiin ja muistin vasta kotimatkalla että se pitsarulla mun piti käydä hakemassa mutta unohdin!

  VastaaPoista
 5. ps. arvasit oikein! tuonko vaikka kotiovelle asti joku päivä, vai?!...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah ihana!! Ou jeah! Mähän oon lipgloss addikti ;) Kerro vain milloin tuot niin tiedän olla kotona. Oon kotona useinmiten ;)

   Poista
  2. palosaarellako asuit, eiks niin? laita mulle tarkka osoite vaikka blogiin kommentina (en julkaise) niin tiedän mihin tulla. tänään voisin tulla vaikka kuuden jälkeen?!

   Poista
 6. Ihania tavaroita! Keramiikka ja noi nahkapalat!! Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon fiiliksissä noista nahkapaloista ja muustakin ;)

   Poista
 7. Ihana luonnon kuulas värimaailma kaikissa löydöissäsi. Pärekorista erityisen kade ;-D. Hauskaa kun ne ovat tulleet takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykästynyt luonnonväreihin nyt...että elämä ei olis liian mustavalkoista ;) Korit on ihania ja tuohan on ihan uusi. Joku käsityöläinen myi ja 20€ oli musta kohtuullinen hinta. Monesti noista pyydetään helposti 40... Terkkuja Huitulalle! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne