[JUTHBACKAN MARKKINAT]

18. elokuuta 2012

Tänään sain aamulla puhelun äidiltäni. Hän kysyi, lähtisinkö hänen ja isäni kanssa JUTHBACKAN MARKKINOILLE. Vastasin alkuun, että en lähtisi. Hetken mietittyäni tulin toisiin ajatuksiin. Halusin nähdä markkinat, joista puhutaan paljon. Otin mukaani herra Hoon. Meillä oli mukavaa ja markkinoilla oli todellakin tavaraa. Huh! Minä, vanha kirppis-friikkikin melkein väsähdin tavaran paljouteen, mutta vain melkein. Yläpuolella Instagrammit matkalta! Pahoittelen kuvaa, jonka alareuna on musta. Jos jokin teistä sattuisi tietämään, miksi osa Instagram kuvistani on puoliksi mustia...niin kertokaa!

We have been at the Juthbacka market with mr H. We had such a lovely day there, with me and my parents. Lots of things on sale! 

1 kommentti

  1. Jäikö mitään käteen? Mä löysin vähän siihen nähden mitä odotin että löytäisin tuolla myyjämäärällä! Oltiin seitsemän jälkeen siellä ja yhdentoista jälkeen pois, tuli jo pimeä ja vilu. Ekaa kertaa olin ja seuraavan kerran jos menen niin voisin ajatella että lauantai aamuna aikaisin menisin. Noita kuppeja myyvän pöydässä tutkin aika pitkäänkin ja kivoja löytyi jos jotain alkaisi keräämään vaikka muutaman parin verrankin.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne