[KAHVASSA KIINNI]

28. elokuuta 2012

Voihan Missoni!! Nämä ovat niin ihania, jos tykkää siksakista ja paljosta kuviosta. Lindex tekee yhteistyötä kuuluisan Italialaisen muotitalon kanssa. Yritys perustettiin jo vuonna 1953. Perustaja naiset saivat 1950 vuonna neulekoneen, jolla pystyi tekemään raitoja. Myöhemmin naiset hankkivat neulekoneen jolla pystyi tekemään siksak kuviota. Huippua! 
25. syyskuuta 2012 nämä ja lukuisat muut Missoni tuotteet ovat saatavilla Lindexin onlineshopista ja myymälöistä. Lue lisää Missonista ja kampanjasta Lindexin sivuilla TÄÄLLÄ!! 
Näiden ihanuuksien takia saatan olla Vaasan Lindex-myymälän kahvassa kiinni!! Vai pitäisikö nukkua yö makuupussissa Lindexin oven ulkopuolella varmistaakseen tuotteiden saamisen? Hehe.


[Huom! Omaehtoista mainontaa! Tykkään niin paljon!]

5 kommenttia

 1. Tuo pikkutytön mekko ois kyllä tosi soma.... Hmm.. Mut villatakin saattaisi saada aikaiseksi ihan itsekin... Pitääpä miettiä. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi että kun oliskin taitava kutomaan/neulomaan....mutta kun ei...onneksi mammani on taitava! ;) Mulla onkin hälle tilauksessa vaikka mitä ;) Mamma parka...stressaantuu pian tilauksistani ja kun hällä on monta lasta ja lastenlasta enkä ole ainut tilauksineni;) terkkuja <3

   Poista
 2. Minä en osaa neuloa mutta ihan varmasti haluan tuon mekon, takin ja tytölle kanssa takin. Mä oon aina tykännyt Missonista.

  VastaaPoista
 3. Mä taidan kans olla siellä jo aamulla jonottamassa :) Noi on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mennään suosiolla makuupussien kans oven taa ;) haha

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne