[TEIPATTU TARJOTIN]

5. elokuuta 2012
Helppoa! Tänään tuunasin kirpparilta löytämäni tarjottimen. Maksoin tarjottimesta yhden euron. Se on ihastuttava! Tarjotimen takana lukee Backman -66. Öljysin pinnan eilen ja tänään teippasin. Halpaa, tyylikästä ja helppoa! Tähän sopisi mikä tahansa tarjotin ja teipit. 

This is an easy DIY. I bought a plate from the flea market few weeks ago. I gave 1 € for it.  Now, I have taped it with washi tape and presto! An easy, fast, stylish and cheap DIY!

5 kommenttia

 1. Hitsi miten nättejä, ja ennen kaikkea, tosi hyvä vinkki!
  Siivoilin just tänään meidän autotallia/varastoa, ja satuin löytämään kasan tarjottimia, joita olen ostanut sieltä täältä ajatuksena, että joskus sitten tuunaan. Ehkä lainaan tuota ideaasi, ei puutu enää kuin teipit, pitäisköhän sortua niihin...en ole koskaan moisia vielä hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on aika sortua!! ;) Teippitarhaan on tullut vaikka mitä uutta kivaa. Teipit on parasta mitä mulle on tapahtunu askartelun saralla ;) hehe...Niillä saa tehtyä niin monen laista aina lasten arkarteluista sisustamiseen :)

   Poista
 2. Oi miten mainio idea! Olen vasta tutustunut teippien maailmaan, niillähän voi loihtia vaikka mitä vain mielikuvitus rajanaan. Ja kun kyllästyttää, vips, kaikki uusiks. Tuunausta mun makuuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on kivaa kun voi muuttaa ja tehdä helpolla tuunauksia. Sopii hyvin varsinkin näin neljänlapsen mammallekin...kun tuo aika on usein niin kortilla ;) Kiva kun kommentoit! Kiitos, aina lämmittää mieltä <3

   Poista
 3. Johanna, laitoin tuonne omaan blogiin vinkin edullisista washi teipeistä, mutta jos et sitä lue, niin vinkkaan nyt tännekin, että Clasulta saa edullisesti washi teippejä. Sattumalta bongasin tänään, kun kävin siellä pyörähtämässä.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne