[VASTAUS KYSYMYKSEEN]

10. elokuuta 2012


Hassua miten sun asunto tuntuu olevan minimalistisesti sisustettu, mutta silti ostat koko ajan ihan mielettömästi kaikkea tavaraa.. Mihin se menee?
VastaaPoista

Vastaukset

  1. Kiertoon :) Olen todella muutos haluinen kun sisustan. Tavarat vaihtavat paikkaa tuon tuostakin. Olen keräilijä ja etsin kirppareilta jatkuvasti vaatteita lapsille, kodin sisustusta, kankaita ja arskartelu juttuja. Rakastan esim tuoleja ja ostan aina jos vastaan tulee etsimäni ja halvalla MUTTA ja se iso MUTTA on se, että vien tavaraa kirrätykseen vanhasta päästä jatkuvasti. Vien joko SPR:lle tai myyn itse eteenpäin. Periaatteeni on että kun yksi uusi tulee, lähtee yksi vanha. Roskiin en heitä mitään...muuta kuin rikkinäistä. Käytän tavaroita paljon eri tiloihin eli löytämäni huonekalut saatan käyttää terassikaluisteina tai kellarin pajaani. Näin se menee! Moni ihmettelee mihin kaikki mahtuu meillä ja vastaushan on että ei mahtuisikaan ellen olis melko hyvä kierrättämään. Lasten leluissa pätee sama periaate, kun uusi barbi tulee, lähtee yksi vanha.Näin se menee :)


    LISÄYS: Ostan todella paljon esimerkiksi lasten vaatteita niillä rahoilla, jotka olen itse saanut myymällä heidän pieniä vaatteitansa! Viimeisin kirppari saldoni oli 350€. Olin vuokrannut pöydän Adam & Ewa kirpparilta. Pidin pöydän 3 viikkoa. Sillä rahalla saa paljon vaatteita, varsinkin kun ostan ne suurilta osin kirppareilta.

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne