[ARMAS LÖYTÖ BLOGINI]

29. syyskuuta 2012


Armas Löytöni ja sen ihanat lukijat! Olen ollut hieman poissaoleva viime aikoina ja pahoittelen sitä. Elämä on ollut melkoista menoa. Alkuviikosta kävin ensimmäisillä luennoillani Vamkissa. Oli todella mahtavaa tavata yksi blogini lukijoista samoisilla luennoilla! Kiva tutustua! Terkkuja! Sitä seuraavana päiväni olikin sitten mieheni luennot Akademilissä. Tässä on siis lievästi sanottuna ollut menoja. 
Tänään suuntasin askeleeni heti aamusta Rewell Centteriin. Sieltä minut voi nyt bongata aina lauantaisin n. 10-14. Mahtava tavata ihmisiä ja jutella heidän kanssaan. Kun olin edustukseni hoitanut suuntasin Lindexiin. Toissapäivänä avasin Juditin vaatekaapin ja totesin, että lähestulkoon kaikki hänen vaatteensa ovat käyneet pieniksi. En ole säästänyt mitään tyttöjen vaatteita edellisiltä eli Juditille on hommattava uusia. Ostin neidille aivan ihastuttavia Missoni vaatteita. Olisin niin halunnut itselleni yhden niistä upeista mekoista, mutta rahat ovat loppu! Surkeaa! 
Muuten, Lindexissä eräs kassaneideistä kertoi lukevansa blogiani. Ihana juttu! Terkkuja! Myös Adamissa ja Ewassa tapasin eilen myös yhden lukijoistani livenä, terkkuja! Rohkaisen teitä aina moikkaamaan, kun näette minut jossain. Voin kertoa, että se todellakin virkistää bloggaria ja saa todella hyvälle mielelle! 
Huomenna teen jotain todella kivaa! Lupaan blogata siitä teille myöhemmin. Arvaako joku mitä aion tehdä? Te jotka tiedätte, koska olen kertonut, älkää paljastako! Mukavaa lauantaita! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne