[I LOVE JUU!]

4. syyskuuta 2012


Melkein purskahdin itkuun kun luin ihanan MUTSI-YSTÄVÄNI blogia muutama päivä sitten. Hän antoi tunnustuksia suosikki blogeilleen TÄÄLLÄ! Minullekin! Ensinnäkin sanottakoon, että rakastan mutsin blogia! Rehellistä ja aitoa! Sopivasti räväkkyytä, kulttuuria ja lapsi asiaa. Erinlaista ja ihanaa! Okei, mutsi on joskus virnistellyt mulle kun olen tällainen "sensitive fool". Pikku asiatkin saavat joskus aikaan elämää suurempia tunteita. Kuten sekin kerta, kun mutsi lähetti tytskälleni Minirodinin uimapuvun. Silloinkin oli melkein kyynel kulmassa [virne].

Tunnustuksen säännöt:
1.  Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2.  Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3.  Kopioi Post it – lappu ja liitä se blogiisi.
4.  Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
vain Post it – lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
sen eteenpäin.Minä voisin antaa tämän tunnustuksen jokaiselle bloggarille! On upeaa, että ihmiset haluavat jakaa arkeansa ja ideoitansa! Luen monia blogeja. Annan tunnustuksen eteenpäin viidelle suosikilleni. Osa on vanhoja ja osa uusia!


1. BAMBULA 
 Ihana Naku! Ystäväni ja fantastinen bloggari! Tyyliä, kekseliäisyyttä, kauneutta, valoa, aitoutta, lämpöä! "Soulmate"
Oi Linn! Luen kaiken mitä Linn kirjoittaa. Te, jotka tunnette minut tiedätte että en lue. Tässä teen aina poikkeuksen sillä Linn kirjoittaa upeasti! Jaksan lukea aina kaiken! Rehellisyyttä, syvyyttä, tyyliä, glamouria, skumppaa! "Kaunis hauska Linn"
Tyylikäs upea blogi! Löysin blogin melko hiljattain. Jenni osaa bongata hienoja juttuja ja ideoita. Little Helsinki inspiroi! Upeat kuvat!
4.IRA´S
Täysin uusi loistava tuttavuus! Todella tyylikäs blogi! Silmä lepää layoutissa. Ira´s blogiin haluan todellakin tutustua paremmin!
5.STORA SYSTER LYCKLIG
Ystäväni! Kiltti, ihana, kaunis kätilö! Huomenna hän synnyttää itse vauvelin ja mua niin jännittää!


Kuten jo aiemmin totesin, voisin antaa tämän jokaiselle blogille! Kaikki blogit ovat omalla tavallaan loistavia!

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne