[TULA]

12. syyskuuta 2012Nyt tai ei koskaan! Tässä tulee tarinaa Tula-testikantorepusta. Kävimme ruotsissa mummon ja ukin luona heinäkuussa. En ollut ostanut Juditille kantoreppua. Laitoin Facebook statukseeni kyselyn ystävilleni repun lainaamisesta. Tarjouksia tuli monia, mutta innostuin ystäväni MUTSIN ehdotuksesta. Hän kertoi IPANAISEN testirepusta. Otin yhteyttä ja sain testattavaksi TULA- KANTOREPUN

Niin me lähdimme ruotsiin Tulan, miehen ja neljän lapsen kanssa. Itse en ole kantoreppuja käyttänyt kovinkaan paljon, mutta tiedän sen olevan lähestulkoon ehdoton tietyissä tilanteissa. Yksi näistä tilanteista on laivamatka. Me voimme varmasti pitää itseämme laivamatkailun konkareina. Asuin ruotsissa lähestulkoon 9-vuotta. Niiden vuosien aikana matkustimme laivalla suomeen vähintään kaksi kertaa vuodessa eli matkoja on kertynyt. Jokainen lapsemme on tehnyt ensimmäisen laivamatkansa jo melkein vastasyntyneenä. Halusimme esitellä heidät suomalaisille sukulaisillemme jo pienestä. 

Laivalla emme koskaan ole käyttäneet vaunuja tai rattaita. Olemme aina kantaneet pienimpiä. Käytössä on ollut Babybjörnin reppu sekä trikooliinoja. Nekin ovat toimineet hyvin. Se täytyy itsestäni kertoa, että en ole kantamisen expertti, paitsi ehkä vatsan sisällä kantamisen saatan olla neljän raskauden jälkeen [virne]. Tyydyn usein vähään enkä ole hyvä vertailemaan laatuja. En ole fanaattinen yhden tuotteen fanittaja. Olen käyttänyt halppis merkkisiä tuotteita ja laadukkaitakin. Minusta monista välineistä kerrotaan aivan liian syvällisiä juttuja. Minulle kantoväline on kantoväline ja vaunut ovat vaunut. Huonommilla ja merkittömilläkin pärjää.

Tula oli hyvä! Tykkäsimme todella ja olisimme sellaisen ostaneetkin, jos ei olisi ollut juuri silloin rahasta kiinni. Tulalla oli mukava kantaa. Juditin sai laitettua siihen todella helposti. Eteen laittaminen onnistui erittäin näppärästi, mutta taakse laittaminen oli haastavampaa.  Judit oli tyytyväinen! Päiväunetkin hän nukkui osittain repussa, kun mamma shoppaili Taxfreessä. Erityisen kätevää oli autokannelle meno, kun laiva saapui satamaan. Laitoin silloin Juditin selän puolelle. Oli todella helppo kantaa muita tavaroita ja pitää herra Hoota kädestä kiinni. Paras ominaisuus Tulassa oli olkapäitä vasten tulevat pehmeät hyvin tuetut kantimet(jos niitä näin voi kutsua?). Niissä oli kunnon pehmusteet ja tuntuivat tukevilta. Jaksoi kantaa ja kantaminen tuntui mukavalta!

Se lisättäköön vielä, että me matkustamme aina päivälaivoilla. Olemme rutinoituneita siinä hommassa. Ajamme aamuyöstä Vaasasta Turkuun. Laivalle saavuttuamme menemme hyttiin ja syömme omat eväät. Sen jälkeen nukumme. Huvittavaa, mutta me todellakin nukumme kaikki, lapsetkin, aina ruokailuun asti. Sen jälkeen aika kuluukin nopeasti. Meidän matkat ovat aina sujuneet todella mukavasti!

Kiitos Annille testirepusta! Se oli huippu! Lisää informaatiota repusta ja muistakin hyvistä ekologisista tuotteista löytyy Annin Ipanainen-verkkokaupasta TÄÄLTÄ!!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne