[TUOLIPROJEKTI]

8. syyskuuta 2012

Muutama päivä sitten kirjoitin postauksen " Pajan ovi raollaan" tai jotain siihen suuntaan. Sen kertainen projektini oli tuoli. Se on kuvien keskimmäinen tuoli. Ostin sen Palastusarmejan kirpparilta jo kauan sitten 4 eurolla. Ainut muutos on se, että maalasin tuolin metalliset jalat valkoiseksi. Siitä tuli todella kiva. Sopii täydellisesti! Olen muuttanut ruokailutilan värimaailmaa. Todella pienellä saa aikaan ison muutoksen. Vaihdoin lampun ja kaksi tuolia. Nyt ryhdyn muuttamaan String-hyllyn lookkia. Siitä myöhemmin lisää.

6 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä! Minäkin kaipailen uusia värejä kotiini. Jotain syksyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Naku <3 Kai se on syksy joka hiukan muuttaa suunnitelmia. Siirsin ruokapöydän ylle myös sen kultaisen pallolampun. Näyttää niin eriltä kun vertaa siihen edelliseen kun oli kirkkaan värisiä pinnatuoleja ym. Pikku asiat muuttaa nopeesti kokonaisvaikutelman :) Terkut ja hali <3

   Poista
 2. Odotan todella innolla tuota String-päivitystä! Itsellä odottelee aivan kamalassa kunnossa oleva vanha stringgi kunnostusta varaston perukoilla. Ja hei, mahtava tuoli tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en hoksannu et voi olla hiukka harhaanjohtava toi String lookki...mulla on siis melko uusi valkoinen Pocket ja muutan siis vain sen lookkia järkkäämällä hiukan tavaroita siinä ja sen ympärillä ;)
   Joo, mä oon tosi tyytyväinen tuoliin <3 Terkkuja ja mukavaa sunnuntaita! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne