[375]

3. lokakuuta 2012

Kiirusta pitää! Päivitän tällä hetkellä kahta blogia aktiivisesti, yhtäaikaa. Jos kiinnostusta riittää kurkistakaa myös kuntavaaleihin liittyvään blogiini 375, KLIK! Eilen käsittelin aihetta liittyen hoitajien hyvinvointiin TÄÄLLÄ!. Koska tuloni ovat erittäin pienet, ei vaalikampanjaan liittyvä budjettini ole suuri. Tämän hetkisillä tulloillani ei juuri palstatilaa osteta. En kerjää, mutta jos  olet puolellani, voit jakaa 375 linkkiäni eteenpäin. 
Tänään on jo keskiviikko. Lapsia on kuskailtu. Luvassa on myös Patologian luennot. Eilenkin olisi ollut samoisia luentoja, mutta meillä tapahtui ikävä onnettomuus. Juuri kun olin lähdössä, Judit kaatui syöttötuolilla. Pikkunen kaatui suoraan eteenpäin kasvoilleen ja otsakin kolahti. Näytti todella pahalta ja jäinkin siksi pois luennoilta. Halusin itse tarkkailla tilannetta. Onneksi ei käynyt pahemmin. Hetken kuluttua tytskä oli oma iloinen itsensä, mutta säikähdin todella. 
Mukavaa keskiviikkoa teille, ihanat lukijani! Pohdin parhaillaan mitä muuta teille tänään keksisin. Askartelua on luvassa, sillä saan omat mainostarrani tänään. Suunnittelen niistä jotain kivaa!

2 kommenttia

 1. Hui, nuo lasten kommellukset ovat kamalia... Sydän on ollut syrjällään itselläkin lukuisat kerrat :/ Ihmeesti on ollut suojelusenkeleitä aina matkassa. Onneksi teillä ei käynyt pahemmin.

  Toivottelen menestystä vaaleissa! Pitäisi varmaan itsekin alkaa perehtyä oman kunnan ehdokkaisiin :)

  Terv. hiljattain blogisi löytänyt lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja näitä tilanteita on niin usein...kun lapsukaisia on monta :/ On ollut enkuleilla hommaa;) Kiitos<3 Tervetuloa! Ihana että löysit tänne <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne