[DIILERI MAMMA]

8. marraskuuta 2012


En muista olenko kertonut koskaan, että äitini käy töissä Helsingissä, eduskunnassa. Joskus olen pyytänyt häntä diilaamaan minulle jotain tavaroita. Tällä kertaa se jonkin on nämä ihastuttavat "La Case De Cousin Paul" valot. Olen taistellut värien valinnan kanssa. Mitkä te valitsisitte? Olen itse valintani tehnyt. Arvaatteko mitkä valitsin? 

[Lamput löytyvät mm Stockmannilta, klik!]

11 kommenttia

 1. Tykkään noista kovasti! Itseltäni löytyy nuo ekan kuvan väriset! Oli paljo kivemmat livenä, mitä kuvassa! Ja valoilla vielä kauniimmat!
  Sopivat niin värikkääseen, kuin vähän vaaleampaankin sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 2. http://3.bp.blogspot.com/-1ZnWK6unWko/UGnQhT5xWBI/AAAAAAAAAYw/cVkR1lCoCQY/s1600/IMG_8876.JPG

  VastaaPoista
 3. Mä olen noita samoja valoja mieluillut myös, mutta hankkimatta vielä on kun en ole päässyt itseni kanssa yksimielisyyteen... nimittäin juurikin siitä että minkä väriset... :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Mä luulen, että sä otit noi keltasävyiset, siis ekat. Mulla myös mietinnässä, värin valinta vaan on niin vaikeaa. Jos ottais ihan vaan valkoiset!

   Poista
 5. Veikkaisin että valitsit ylimmän kuvan valot?

  VastaaPoista
 6. Oi nej, tahdon myös. Helsingissä asuessani joka syksy kävin niitä ihastelemassa Stockalla, mutta en mukamas koskaan raaskinut niitä ostaa! Huomasin myös että ovat nyt tarjouksessa ja vielä ilman postikuluja. Laitahan heti kuvaa miltä näyttää livenä :) ja veikkaan että tuo eka paketti on tulossa..

  VastaaPoista
 7. Me haluaisimme ne valkoiset! Ja olet varmaan ottanut sen ekan miss on keltaisia :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on nuo ylimmät ja toka ylimmät on tulossa postissa :)

  VastaaPoista
 9. Osaisitkohan vastata minulle... Ostin nimittäin kirppikseltä tollaiset valot, mutta niissä on vain kymmenen palloa. Ovat siis valmiiksi laitettu valoihin. Onko siinä alkuperäisessä paikka kaikille 20 pallolle? Mietin vain nyt, että onkohan tuo valojohto-hässäkkä jostain muusta eli ei siis edes kuuluisinoiden pallojen kanssa. Ihanat valot pojan huoneeseen kuitenkin. :)
  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, 20 lamppua ja niihin pallot on tossa :) Nuo on upeet valot!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne