[HATTU JA ONNI]

28. marraskuuta 2012


Tämä päivä oli tylsä siihen asti kunnes teimme tyttöjen kanssa visiitin liikkeeseen nimeltä Hattu & Onni. Siihen loppui tylsyys! Kauppa täynnä ihania ja erilaisia hattuja. Tämä pieni mukava liike sijaitsee Vaasan keskustassa, osoitteessa Raastuvankatu 22. Heidän kotisivunsa löytyvät TÄÄLTÄ ja Facebook sivut TÄÄLTÄ.
Itse olen pipoihminen. Pidän monenlaisia pipoja varsinkin silloin kun on "bad hairday". Olen ajatellut hattujen kuuluvan automaattisesti hienompien ihmisten varustuksiin, mutta taisin olla väärässä. Ihastuin liikkeeseen ja hattuihin. On varma, että tulen ostamaan uudenlaisen päähineen itselleni.
Liike oli sympaattinen. Sisustuksesta mieleeni erityisesti jäivät retro sohva ja tekstit seinillä.  Liike on käynnin arvoinen. Hattu ja Onni on avoinna tiistaista perjantaihin 10-17 ja lauantaisin 10-14. Tällä hetkellä heillä on meneillään hattukilpailu. Äänestämällä omaa suosikkihattuasi, voit voittaa sen itsellesi. Kilpailuun voi osallistua joko liikkeessä tai Facebookissa 15.12 mennessä. 

"Koska pää on meille elintärkeä, meidän täytyy pitää siitä erityistä huolta."
-Coco Chanel-

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne