[HELSINKI JA MARIMEKKO]

7. marraskuuta 2012

KUVA: MARIMEKKO

Haluaisin niin Helsinkiin! Kaipaan suunnattomasti pääkaupunkiamme! Nuorena kävin Helsingissä usein. Minulla oli ja on edelleenkin rakkaita ystäviä kyseisessä kaupungissa. Ruotsista Suomeen muuttamisen jälkeen emme ole käyneet Helsingissä montaa kertaa. Siskoni asuu Vantaalla ja siellä käymme joskus, liian harvoin. 
Viimeaikoina minulle on iskenyt Helsinkikuume. Sille kuumeelle on tehtävä jotain. Harmittaa hiukan sijaintini bloggarina. Helsingissä olisi enemmän tapahtumia. En ole tähän asti pystynyt osallistumaan niihin, koska Judit on ollut pieni ja on vieläkin. Suunnittelen aktivoitumista tulevaisuudessa. Tiedä, vaikka me Juditin kanssa alkaisimme matkustamaan Helsinkiin silloin tällöin.
Marimekko on avannut muotimyymälän keskelle Helsinkiä, Aleksinkulmaan. Tuonne on päästävä. Tila on upean korkea, valoisa ja ikkunat ovat isot. Hienoa! Liike poikkeaa valikoimallaan muista Marimekko-myymälöistä. Valikoima on muotipainotteinen. Liikkestä löytyy vaatteita, laukkuja ja asusteita.

Marimekon sivuille pääsette TÄSTÄ!! Sivuilta löytyy nykyään myös Marimekon verkkokauppa.

3 kommenttia

 1. Du sku ju kunna komma hit ner på bloggalan. ;) O komma en dag tidigare så du sku hinna gå lite på stan. :) Nog klara hon sig med pappa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj, va roligt det skulle vara <3 Måste riktigt fundera på det....det ända som kan ställa till är att han jobbar nu så långa dagar och flickorna skall köras till skolan osv. Men måste riktigt kolla hur självständighets dagen ligger där....om dom har semester eller nått :) Kramar till Melli <3

   Poista
 2. Vår skolson jobbade in den 7.12 med en lördag i skolan så de har längre lov de. :)
  Jag hittade redan min klänning idag på Uff, så nu är det klart. Nu behövs bara en biljett. Sku vara roligt att träffas.
  Kram

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne