[ILLAN VILAUTUKSET]

19. marraskuuta 2012

Joopajoo! Näyttää kenties siltä, että olisin tänään ollut supertehokas, mutta näin ei todellakaan ole. Olen laahustanut ympäri taloamme ja päivitellyt sotkun määrää. Rasittavaa! Pesin muutaman koneellisen pyykkiä ja annoin sotkun olla. Sen sijaan tein pahviboxeista piilosäilytys paikkoja ja teippailuja [jotka jäivät kesken]. Taittelin myös paperileluja, joita ostin lauantaina Kuntsin liikkeestä. Kyllä! Aivan ihania! 7,50 5kpl. Todella mukava lahjaidea.
Nyt kuulen Nukkumatin kutsun. Autuasta, kun saan kohta ladata akkuja. Huomenna on Juditin 1-vuotisneuvola. Loppukevennys. M 9-vuotta sanoi tänään Juditille 1-vuotta, että "huomenna sulla on kuule tuomiopäivä". Haha, hän viittasi tällä rokotuksiin, jotka Judit huomenna saa.

[Olen todennut, että en ehdi ottamaan kuvia valoisan aikaan. Siksipä kuvani ovat melko onnettomia. Päätin kuitenkin, että mielummin kuvaan kun olen kuvaamatta. Tämä on nyt hetken tätä. Uuden kameran hankinta on niinikään edessä. Olisi upeaa, kun saisi otettua hyvälaatuisia kuvia. Jonkun sortin valokuvauskurssinkin haluaisin käydä.]

2 kommenttia

  1. Ihania tunnelmia sulla siellä! Viiksiä kaipailen minäkin (jonnekin muualle kuin isännän Movember-naamaan...) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun miehelläni on kans movember viikset ja ne on kauheet ;) Viikset on kivat muualla kun oman miehen naamalla ;)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne