[KAUPUNKI]

29. marraskuuta 2012
Rakastan pimentyvää iltaa kaupungilla, varsinkin joulun aikaan, kun tuhannet valot syttyvät. Kävimme tyttöjen kanssa joulukalentereita ostamassa. Reissusta tuli kallis historia. 3 kalenteria yhteensä n. 70€. Ostimme kaksi legokalenteria ja yhden barbikalenterin. Toisaalta kivempi ostaa lego/barbi suklaisten sijaan. Suklaat syödään, mutta legot jäävät ikuisesti ja niillä leikitään vielä pitkään. Minimanissa me tavattiin DANNESTIINAPAULIINA ja ihanastuttava pieni Edvin. Siinä on ihania ihmisiä vailla vertaa. Kivaa, kun on saanut tutustua blogien kautta. Muutenkin tykkään blogivaasan kohtaamisista. Mukavaa torstai-iltaa. Huomenna on taas perjantai! Kohta jaan teille kappaleen, joka saa minussa aikaan huvittavia asioita [virne].

7 kommenttia

 1. Kiva ett löytyi kaikille kalentereita :) Ja hauska tavata livenäkin pitkästä aikaa! Illanjatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, oli kiva nähdä! En kerennyt huikkaamaan enää perään, että sulla oli todella upea takki. Saakos kysyä mistä/mikä? :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana <3 Kiitos, se on Tretornin ja ostin Hobby Hallin Hobbaloista tai siis tilasin netin kautta :) Saattas olla vieläki mallistos ja onkin varmaan....koska ei o pitkä kun tilasin. Hali ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
  2. Sitä samaa toivoaa Danne, jolla vihdoinkin vapaa viikonloppu!

   Poista
  3. Huippua, et on vapaata! Sitä tarvii, saatte goossaa Edvinin kanssa :)

   Poista
  4. Googlettelin tuota takkia ja on se vaan niin hieno. Aargg, en sais ostaa uutta takkia kun just ostin Helsingissä käydessä. Takkejahan pitää olla joka tilanteeseen ;)

   Poista
  5. No pitää sun nyt tää ostaa ;) jajajaja ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne