[KOTIÄITI JA ERI KALIIBERIN SÄÄ]

20. marraskuuta 2012
Eilen oli hiukan erilainen säätila, kun tänään. Menemme ulos lähestulkoon joka päivä kello 10. Vietämme aikaa puistossa aivan kuten "kunnon" kotiäitien lapsineen kuuluukin [virne]. Te tiedätte, että en ole perinteinen kotiäiti. Meillä eletään melkolailla fiiliksien mukaan. Ulos mennään kun mennään, ilman stressiä. En koe painostusta miltään suunnalta tehdä asioita tietyn kaavan mukaan. Rutiineja meillä on automaattisesti. Tietyt asiat hoidetaan niille kuuluvina aikoina. Elämämme on tasapainoista ja letkeää ilman suunniteltua ohjelmaa ja kellon tarkkoja aikatauluja. Rakastan äitiyttä! Ihana olla lasten kanssa kotona. Näkisittepä minun, herra Hoon ja Juditin myöhäiset aamupalahetket kynttilän valossa.
Nousee niskavillat pystyyn, kun puhutaan kotihoidon tuen karsimisesta saatika lakkauttamisesta. Äiti parat, kun joidenkin mielestä jäävät "vangeiksi" kotioloihinsa. Haha, sanon minä. Minulla on muutakin elämää kodin lisäksi, kuten varmasti olette huomanneet. Itsestä nämä asiat ovat kiinni. Luonnekysymyksiä! Sitä paitsi, ei ole mitään vikaa, vaikka olisikin pelkästään kotiäiti ilman muuta elämää, jos äiti itse on tyytyväinen tilanteeseensa. Ugah, olen puhunut!

1 kommentti

  1. Eläköön valinnanvapaus ! Katainen höpisee turhia..olkaa vaan kotiäidit lujina kotihoidontuen puolesta,niin kasvaa Suomeen tasapainoisia lapsia kun ensimmäiset vuodet saa olla kotona.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne