[LÄHIKAUPPA]

23. marraskuuta 2012
Lähikaupassa on jollain tapaa tunnelmallista käydä aamulla. Ostin sieltä valkoisen hyasintin ja Starbucksin kylmän kahvin. 

6 kommenttia

 1. Saiskohan tuolta ruokaa jos jaksais kävellä alas asti. Oon tässä melkee kellon ympäri tehny kouluhommia, muutaman tunnen unet otin välissä. Kaipais jotai piristettä...
  Ihan selvästi oot tässä koittanut salaa kuvata meidän ikkunoista, josko sisällä näkyis liikettä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;) Juu, mä yritin saada tzoomilla jotain havaintoo, mut ku eih ;) hahah. Kyllä ne sulle jotain sieltä myis ihan varmaan. On edelleenkin jotanki niin mystistä ja ihanaa, kun tietää et sä asut tuol <3 Mukavaa viikonloppua naapuriin <3

   Poista
  2. Hehe, ajoin siihen meidän tummansinisellä farmarin romulla...ruuvasin ikkunan auki ja surrasin zoomin ulos. Räpsäytin useita kuvia paparazin tavoin. Tämän jälkeen kaasutin kauheesti ja ajoin muinamiehinä pois paikalta. Näin se meni ;)

   Poista
 2. Tuttu lähikauppa; pikkuveli asustaa tuossa vastapäätä. Sepä takia piti uusin Avotakkakin ostaa, kun näkyi tuttu tehdas!

  -Paulai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No velisikin on sitte mun naapureita ;) Vaikka nyt ei ihan kaupan vieressä asutakkaan. Kiva juttu! :)

   Poista
 3. Kiva huomata, kuinka pieni maailma onkaan ;) Vaasahan on minun syntymäkaupunkini, vaikka maalla sitten kouluni kävinkin.

  -Paula

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne